Fashion Police: The 2017 Grammy Awards: Detalii picante despre relaţia dintre Amber Rose şi Wiz Khalifa

De: Cătălina Matei / 15.02.2017, 10:58
Fashion Police: The 2017 Grammy Awards: Detalii picante despre relaţia dintre Amber Rose şi Wiz Khalifa
În seara zilei de duminică, 12 februarie, la Los Angeles s-au decernat Premiile Grammy, care recompensează cele mai reuşite piese şi artişti ai momentului. Marea câştigătoare a serii a fost Adele, care şi-a adjudecat cinci trofee, dintre care trei la categoriile cele mai importante, învingând-o pe rivala sa, Beyonce. Adele şi-a exprimat pe scenă recunoştinţa şi respectul faţă de Beyonce, care a strălucit, la rândul ei, pe scena Premiilor Grammy.

Miercuri, 15 februarie, la 22:00, emisiunea Fashion Police: The 2017 Grammy Awards va da verdicte în ceea ce priveşte ţinutele alese de vedete pe covorul roşu al acestui eveniment important din industria muzicală. Gazdele Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes şi Margaret Cho vor dezbate în cele mai mici detalii apariţiile invitaţilor şi vor adăuga, de asemenea, comentarii picante şi ştiri despre celebrităţi.

În sâmbăta premergătoare decernării Premiilor Grammy 2017 a avut loc petrecerea anuală pre-Grammy, găzduită de celebrul producător muzical american Clive Davis şi de organizaţia The Recording Academy, la hotelul Beverly Hilton. În timpul petrecerii, Amber Rose şi Wiz Khalifa au fost surprinşi sărutându-se şi ţinându-se de mână, iar gazda emisiunii Fashion Police – NeNe Leakes a fost martora gesturilor lor de afecţiune în public. Chiar dacă Amber a spus că nu formează un cuplu cu Wiz, NeNe povesteşte, în timpul emisiunii Fashion Police de miercuri seara, că i-a văzut pe aceştia sărutându-se şi ţinându-se de mână. La un moment dat eram la toaletă, era şi Amber acolo, iar Wiz o aştepta în faţa uşii. Arătau foarte drăguţ împreună!, spune NeNe Leakes.

Urmăriţi miercuri, 15 februarie, la ora 22:00, emisiunea Fashion Police: The 2017 Grammy Awards, pentru a afla părerile experţilor în modă despre alegerile vestimentare, accesoriile şi apariţiile celebrităţilor, dar şi care au fost momentele importante ale serii.