„Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, din 2019, lider în box office-ul românesc de weekend

De: Ana Obretin / 06.04.2021, 10:11

Lungmetrajul „Furios și iute: Hobbs & Shaw/ Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, un spin off al francizei „Fast and Furious” lansat în 2019, este lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 2.431 de lei. Filmul regizat de David Leitch, a fost realizat după partea a opta a francizei și îi prezintă pe Dwayne Johnson și Jason Statham ca protagoniști, în rolurile Luke Hobbs, un om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite, și Deckard Shaw, un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative. Cei doi trebuie să facă echipă împotriva unui anarhist (Idris Elba), care deține controlul asupra unei amenințări biologice.

„Vânătorul de monștri/ Monster Hunter”, de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich, care a ocupat cinci săptămâni prima poziție în box office-ul românesc, a coborât pe locul al doilea, cu încasări 1.651 de lei. În spatele lumii noastre, mai există o alta, cu monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

„Yeti – Omul Zăpezilor/ Abominable”, de Jill Culton și Todd Wilderman, se menține pe locul al treilea, cu încasări de 1.299 de lei. Filmul o prezintă pe adolescenta Yi, care găsește un tânăr Yeti pe acoperișul casei. Ea și prietenii ei îl poreclesc „Everest” și pornesc toți într-o aventură cu scopul de a reuni această magică ființă cu familia ei, aflată în cel mai înalt punct de pe Pământ.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat, potrivit informațiilor furnizate de Cinemagia, de „Ape ucigașe/ Crawl”, de Alexandre Aja (600 de lei), „Singuri acasă 2/ The Secret Life of Pets 2”, de Chris Renaud și Jonathan del Val (390 de lei), „Șefele/ Like a Boss”, de Miguel Arteta (295 de lei), „Parcul de distracţii/ Wonder Park”, de Dylan Brown (215 lei), „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour”, de Walt Dohrn și David Smith (160 de lei), „Operațiunea Hunter Killer/ Hunter Killer”, de Donovan Marsh (80 de lei), și de „După ce ne-am certat/ After We Collided”, de Roger Kumble (66 de lei).

CITEȘTE ȘI: „Godzilla vs. Kong”, cel mai bun debut în box office-ul nord-american de la debutul pandemiei

Box office-ul european a înregistrat o scădere de 70,6% în 2020, din cauza pandemiei

Foto: Profimedia Images