Fata cu cei mai frumoși sâni în 2013, pe coperta Playboy

De: Gabriela Voicu / 04.09.2013, 15:00
Pe coperta Playboy din luna septembrie te întâlnești cu Florentina Raiciu, cea care a fost declarată de redacția Playboy fata cu cei mai frumoși sâni în 2013!

Pe coperta Playboy din luna septembrie te întâlnești cu Florentina Raiciu, cea care a fost declarată de redacția Playboy fata cu cei mai frumoși sâni în 2013.

Senzuala blondă nu se află, însă, la prima apariție în revista cu iepurași. În 2010 ea a mai participat la un shooting provocator. Nud pe terenul de fotbal!

Florentina Raiciu

În ipostaza de Playmate o descoperi pe Claudia Alexandra. Claudia își dorește să ajungă instructor de fitness și, chiar dacă echitația nu face parte dintre pasiunile ei, ședința foto alături de un superb armăsar i-a făcut mare plăcere.

Și cum toamna Playboy numără fetele frumoase, la capitolul frumuseți internaționale redacția ți-a pregătit pictoriale cu Khloë Terae – fata care i-a innebunit pe mexicani, Viktoriya Janeiro – o ucrainiancă îndrăgostită de tatuaje și americanca Bryiana Noelle -seducatoarea fată de casă.

Florentina Raiciu

În noul număr vei afla care sunt cei mai mari impostori ai secolului 20 și poveștile lor. Vei descoperi cum doi meștrii ai sexului au rezolvat problemele intime a mii de cupluri analizându-le strigătele de placere!

La capitolul film vei găsi un interviu cu Jon Hamm, seducătorul personaj Don Draper, din serialul Mad Man. Iar pentru bucătarul din tine ai și un ghid de gătit: afacerea porcul.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 2 septembrie.