Fata Elenei Cârstea, în armata SUA! Cum arată în uniformă – FOTO

De: Cătălina Matei / 07.07.2016, 10:49
Fata Elenei Cârstea, în armata SUA! Cum arată în uniformă – FOTO
Elena Cârstea (53 de ani) trăieşte de 10 ani ani în West Palm Beach Florida, SUA, alături de soţul ei Glenn Muttart (54 de ani) şi cele două fiice: Sanda (18 ani) şi Adriana (16 ani), adoptate în anul 1998, respectiv în 1999.

Cântăreaţa este extrem de mândră de fiica sa cea mare, care tocmai a plecat pentru al doilea an consecutiv la antrenamente în Armata SUA.

Elena Cârstea a renunţat la muzică. Cu ce se ocupă acum în Florida?

„Fata mea a plecat pe 29 iunie în armată pentru următoarele şase luni. Deci, copilul meu e în armată, la antrenamente, în Garda Naţională! A fost şi vara trecută, a terminat liceul, e de doi ani în armată. (…) În SUA, copiii nu stau acasă, ci vara muncesc sau îşi iau part-time la fast-food, la supermarket, peste tot, fiecare unde poate intra şi îşi fac bănuţii lor. Sigur că le dăm şi noi, părinţii, bani copiilor, dar dacă vor să iasă în oraş sau la film mai des, muncesc. Fiica mea cea mică a fost baby-sitter, Sanda a lucrat într-o parcare, toţi copiii se duc aici la muncă, unul nu stă acasă să frece menta. Vrei la discotecă şi vrei distracţie? Du-te şi munceşte, că nu te opreşte nimeni! Noi am muncit de ne-a sunat apa-n cap”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Elena Cârstea.

Vezi în galeria foto cum arată Sanda în uniformă!