Fata, te fac un MICROCAR?

Apropo.ro / 17.04.2006, 17:12
Fata, te fac un MICROCAR?
În liceu, fiind în clasa a noua, îi uram pe cei din a unșpea, iar în a zecea pe cei din ultimul an. De ce? Fetele din generația mea aveau tendința sa se îndragosteasca de baieții "mai maturi", care, cand împlineau 18 ani, se pricopseau și cu o mașina, devenind


În liceu, fiind în clasa a noua, îi uram pe cei din a unșpea, iar în a zecea pe cei din ultimul an. De ce? Fetele din generația mea aveau tendința sa se îndragosteasca de baieții „mai maturi”, care, cand împlineau 18 ani, se pricopseau și cu o mașina, devenind foarte dezirabili.

Normal ca încercai sa contracarezi aceasta amenințare cu poezii rostite sub balcoane, o cina romantica (pe care se ducea toata alocația din anul respectiv…) și tot așa. Dar cu mașina tot nu le puteai plimba, în legalitate cel puțin.

Pana acum, deoarece Reva Romania importa un cvadriciclu care, datorita construcției sale, poate fi condus fara carnet, de la frageda varsta de 16 anișori. Avand o caroserie foarte ușoara (349 kg), din mase plastice, motorașul de doar 5,4 CP nu are prea mult de lucru, permițand unui cuplu de tinerei sa faca un „cruising” de efect, în vazul întregului liceu.

Aceasta mica distracție are însa prețul ei, destul de piperat (9.799 euro CIP…), ceea ce face ca MC2 sa fie o iubire de o vara, la sfarșit de liceu…

Citește mai multe amanunte despre „mașina de liceu”, dar și cele mai noi știri din domeniu, doar în