FC Argeș este o echipa speculativa si va trebui sa ne adaptam

Apropo.ro / 22.10.2005, 13:01
FC Argeș este o echipa speculativa si va trebui sa ne adaptam
Antrenorul Cosmin Olaroiu a afirmat, vineri, ca adversara de duminica a formației Poli Timișoara, FC Argeș, este o echipa "speculativa", subliniind faptul ca jucatorii sai vor trebui sa se adapteze jocului riguros al acesteia, transmite corespondentul MEDIAFAX. "FC

Antrenorul Cosmin Olaroiu a afirmat, vineri, ca adversara de duminica a formației Poli Timișoara, FC Argeș, este o echipa „speculativa”, subliniind faptul ca jucatorii sai vor trebui sa se adapteze jocului riguros al acesteia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„FC Argeș este o echipa foarte riguroasa, foarte stricta, care risca foarte puțin, o echipa speculativa. Noi va trebui sa ne adaptam, sa înscriem și sa nu primim gol, fiindca Argeșul e o echipa de contraatac”, a declarat Olaroiu, într-o conferința de presa.

Tehnicianul formației timișorene a menționat ca pentru meciul cu FC Argeș, programat duminica, de la ora 15.00, în etapa a X-a a Diviziei A, nu poate conta pe serviciile jucatorilor Gabriel Cânu, accidentat, Florin Batrânu, suspendat, și Cristian Silvașan, nerefacut complet dupa o accidentare. „Cânu a suferit o accidentare înaintea meciului cu SC Vaslui, iar Batrânu este suspendat. Silvașan este refacut în proporție de 90 la suta. A facut antrenament fizic, iar joi a intrat la pregatire alaturi de echipa”, a explicat Olaroiu.

Cosmin Olaroiu considera ca dupa momentul favorabil din partida cu SC Vaslui, este timpul ca Poli Timișoara sa depașeasca perioada grea pe care o traverseaza de la începutul acestui sezon. „Psihologic, au fost afectați toți cei care fac parte din acest club, spectatorii, toți cei care țin cu Poli. Cred ca ar trebui sa depașim aceasta perioada. Golul marcat de Viorel Moldovan pe greșeala lui Pesici (n.r. – în meciul cu SC Vaslui) a fost unul dintre puținele momente favorabile din acest început de campionat”, a subliniat Olaroiu.

Referitor la prestațiile sub nivelul așteptarilor avute de mijlocașul Gabriel Caramarin, Olaroiu a spus: „Caramarin n-a fost în cea mai buna forma și acesta era un lucru evident pentru toata lumea. A contat și accidentarea pe care a suferit-o. A intrat sa joace, chiar daca a mai avut probleme, a jucat, s-a pregatit, n-a spus nimic. El este un jucator care poate face diferența în orice moment și de aceea toata lumea așteapta foarte mult de la el”.

Cosmin Olaroiu a vorbit și despre ineficacitatea lui Gigel Bucur în atacul echipei Poli Timișoara, apreciind ca în cazul acestuia se poate vorbi despre „un blocaj psihologic”. „Nu putem spune ca Gigel Bucur este un jucator modest. El a înscris peste 20 de goluri și l-a gasit pauza tocmai acum… De alergat, alearga, se zbate… Sper sa vina un moment în care sa ne salveze și Gigel Bucur, și Caramarin sau Coman…”, a menționat Olaroiu. Tehnicianul a adaugat ca jucatorul ghanez Emmanel Osei întâmpina înca probleme de adaptare: „Important este sa dea totul când intra pe teren. El e un tip introvertit, dar, daca vorbești cu el, îți raspunde, vorbește, devine sociabil. Se va adapta și el”.

Cosmin Olaroiu a menționat ca are în vedere mai mulți jucatori de la echipa a doua a clubului, divizionara B CFR Timișoara. „Toți jucatorii noi și tineri care au venit la CFR au fost aduși tocmai în ideea de a crește lânga Poli și de a face pasul catre prima echipa. Sunt jucatori care bat ușor-ușor la porțile primei echipe”, a explicat Olaroiu.

Tehnicianul formației timișorene a afirmat ca în partida cu FCM Târgoviște, din optimile de finala ale Cupei României, va folosi toți jucatorii de baza, apreciind ca statutul de favorita obliga pe Poli sa câștige acest meci. „Nu este important sa fim favoriți, important este sa câștigam. În orice meci, în afara meciurilor cu echipele de top din București, Poli pornește ca favorita. Nu-ți ofera nimic statutul de favorit, decât obligația de a câștiga. Vom folosi echipa de baza în meciul de Cupa, nu facem nici o concesie, fiindca în aceste partide este mai ușor sa atingi un obiectiv decât în campionat, unde sunt 30 de meciuri”, a comentat tehnicianul. Partida FCM Târgoviște – Poli Timișoara se va disputa miercuri, de la ora 14.00, la Craiova.

Mediafax