FC Brașov a eliminat Gloria Bistrița din Cupa României

Apropo.ro / 27.09.2007, 09:13
FC Brașov a eliminat Gloria Bistrița din Cupa României
Formația FC Brașov, din Liga a II-a, a eliminat echipa Gloria Bistrița din Cupa României, dupa ce s-a impus, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în partida din șaisprezecimile competiției, transmite corespondentul MEDIAFAX. În minutul 85, la

Formația FC Brașov, din Liga a II-a, a eliminat echipa Gloria Bistrița din Cupa României, dupa ce s-a impus, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în partida din șaisprezecimile competiției, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În minutul 85, la scorul de 0-0, arbitrul Aurelian Bogaciu a dictat penalti pentru FC Brașov, dupa ce portarul bistrițean Calin Albuț l-a faultat dur, în careu, pe Hadnagy. Albuț, care a avut o intervenție cu piciorul sus și l-a lovit pe Hadnagy la barbie, a primit cartonașul roșu, iar în poarta Gloriei a intrat fundașul Mircea Rus, deoarece bistrițenii operasera toate schimbarile.

Adrian Senin a executat lovitura de la 11 metri, Rus a reușit sa devieze mingea în bara, însa aceasta a revenit la Senin care a înscris, în minutul 87, unicul gol al întâlnirii.

Antrenorul echipei FC Brașov, Razvan Lucescu, a trimis în teren urmatorii jucatori: E. Nae – Voicu (Constantinescu ’46), N. Constantin, B. Nicolae, Cr. Ionescu – Roman, Ilyeș (Cristescu ’80), P. Adriano, Senin – Dedu (Sburlea ’61), Hadnagy.

Tehnicianul formației Gloria Bistrița, Ioan Ovidiu Sabau, a folosit urmatoarea formula: Albuț – M. Rus, M. Popa (Sepsi ’46), Toma, Turcu – Câju, Danciu (Nalați ’60), Ragipovici, Dobre – Tilinca, Hadzibulici (Bad ’74).

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Aurelian Bogaciu, ajutat la cele doua linii de asistenții Cristian Nica și Eduard Crângașu. Rezerva a fost Lucian Rușandu, iar observator Nicolae Pantea.