FC Brasov cere dinamovistilor 800.000 de dolari pentru Buga

Apropo.ro / 14.07.2004, 09:47
FC Brasov cere dinamovistilor 800.000 de dolari pentru Buga
Antrenorul echipei Dinamo București, Ioan Andone, a declarat ca gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare nu este dispusa sa achite clubului FC Brașov suma de 800.000 de dolari, atît cît este prețul cerut pentru transferul atacantului Mugurel Buga. FC Dinamo a propus

Antrenorul echipei Dinamo București, Ioan Andone, a declarat ca gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare nu este dispusa sa achite clubului FC Brașov suma de 800.000 de dolari, atît cît este prețul cerut pentru transferul atacantului Mugurel Buga.

FC Dinamo a propus gruparii brașovene cedarea jucatorilor Vlad Munteanu și Claudiu Dragan plus o suma de bani în schimbul lui Mugurel Buga, însa FC Brașov a refuzat, solicitînd doar bani.

„Dinamo nu va plati acești bani. Este o suma imensa pentru fotbalul românesc. Daca pentru golgheterul campionatului Ionel Danciulescu primim doar un milion de dolari, mi se pare imposibil sa platești atîția bani pentru un jucator din campionatul intern. Îl cunosc bine pe Buga, am lucrat cu el, dar daca pretențiile brașovenilor nu vor scadea, va trebui sa renunțam la el”, a spus Ioan Andone.

Antrenorul dinamovist a programat pentru marți doua antrenamente pe stadionul „Carpați” din Brașov, de la prima ședința de pregatire absentînd mijlocasul Ștefan Grigorie. Acesta a ramas în București pentru efectua un RMN dupa accidentarea suferita în turneul din Elveția și se va alatura lotului marți seara, informeaza site-ul oficial al FC Dinamo.

Echipa Dinamo va participa, la Brașov, la turneul dotat cu „Cupa Silviu Ploieșteanu”, competiție aflata la a doua ediție și la care vor mai fi prezente formațiile FCM Bacau, FC Argeș și FC Brașov. Programul turneului este urmatorul: joi – Dinamo-FC Argeș (ora 17.00) și FC Brașov-FCM Bacau (ora 19.00), vineri – Dinamo-FCM Bacau (ora 17.00) și FC Brașov-FC Argeș (ora 10.30), sîmbata – FCM Bacau-FC Argeș (ora 17.00) și FC Brașov-Dinamo (ora 19.00). Partidele se vor disputa pe stadionul „Tineretului” din Brașov.

Mediafax