FC Brasov e gripata

Apropo.ro / 27.02.2002, 14:30
FC Brasov e gripata
Nimic nu mai merge ca lumea la FC Brașov. Fotbaliștii au stat mai mult la pat decât pe gazon, în turneul sirian. Gripa a decimat echipa. Ca atare, vor reveni mai repede în țara. Patronul Ioan Nicolae a declarat, la întoarcerea din SUA, ca vrea sa se lecuiasca de bagat bani. Nu

Nimic nu mai merge ca lumea la FC Brașov. Fotbaliștii au stat mai mult la pat decât pe gazon, în turneul sirian. Gripa a decimat echipa. Ca atare, vor reveni mai repede în țara. Patronul Ioan Nicolae a declarat, la întoarcerea din SUA, ca vrea sa se lecuiasca de bagat bani. Nu prea l-au impresionat nici cele 1,5 miliarde lei alocați de Consiliul Județean pentru tratarea echipei orașului.

Handblat

Federația Româna de Handbal a ajuns la concluzia ca Dinamo Brașov și CSU Galați au facut un blat. Cluburile prinse cu ocaua mica au protestat vehement, invocând în primul rând o razbunare. Cica majoritatea membrilor FRH ar fi foști componenți ai Stelei, formație învinsa în actuala ediție de campionat atât de brașoveni, cât și de galațeni. Și daca ar fi adevarat ceea ce se spune, pe cine intereseaza handbalul? Vârstnicii care-și aduc aminte de cele patru titluri mondiale cucerite de români oricum nu înțeleg ce-i aia blat.

Lupta pentru ultimul loc.

A trebuit sa intram în a doua saptamâna a olimpiadei albe de la Salt Lake City ca reprezentanții noștri sa prinda un loc în primii douazeci. Performanța a fost reușita de echipajul feminin de bob doua persoane, care a ocupat un excelent loc 15 din tot atâtea participante. Pentru ca în proba de slalom din cadrul întrecerii de schi alpin erau mai mult de 15 concurente, brașoveanca Alexandra Munteanu a renunțat sa participe.

[ Brasoveanul ]