FC Brașov – Rapid București, scor 0-1

Apropo.ro / 23.04.2005, 15:26
FC Brașov - Rapid București, scor 0-1
Echipa Rapid București a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), formația FC Brașov, într-un meci disputat vineri, în deplasare, în etapa a XXI-a a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX. În minutul 63, Tatarciuc a marcat pentru FC Brașov, dar golul a fost anulat de

Echipa Rapid București a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), formația FC Brașov, într-un meci disputat vineri, în deplasare, în etapa a XXI-a a Diviziei A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În minutul 63, Tatarciuc a marcat pentru FC Brașov, dar golul a fost anulat de arbitrul Sorin Corpodean, dupa un fault în atac comis de brașoveanul Mihai Dascalescu asupra portarului rapidist Daniel Coman.

În minutul 81, mijlocașul rapidist Robert Ilyeș a intrat în careu cu mingea la picior, a driblat doi fundași adverși și a înscris, cu un șut de la 7 metri, mingea trecînd printre picioarele portarului Dejan Pesici.

FC Brașov: 1. Pesici – 2. Balint, 26. Petroiesc, 6. Bodea, 20. Tatarciuc, 5. Miclauș – 9. Brujan, 21. Satmar, 10. Isaila (7. Manole ’50) – 24. Surdu, 27. M. Dascalescu (25. Arm. Karamian ’63). Antrenori: Ferencz Bajko.

Rapid: 33. D. Coman – 28. N. Constantin, 24. Maftei, 14. Perja – 9. Badoi, 11. Ilyeș (25. Vasilache ’84), 17. Maldarașanu, 5. I. Stancu – 8. V. Negru (18. N. Grigore ’68), 16. Buga – 20. Burdujan (15. Gane ’59). Antrenor: Razvan Lucescu.

Cartonașe galbene: Balint ’31, Surdu ’39 / Burdujan ’32, V. Negru ’65, Gane ’86.

La meciul disputat pe stadionul „Silviu Ploieșteanu” au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Partida a fost arbitrata de o brigada formata din Sorin Corpodean (centru) , Aurel Onița, Cornel Avram (asistenți) și Adrian Comanescu (rezerva).

Razvan Lucescu: „Am crezut în victorie și am obținut-o”

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, vineri, ca echipa Rapid București a cîștigat meciul cu FC Brașov datorita faptului ca jucatorii sai au crezut în victorie.

„Pentru noi este o victorie importanta, sînt trei puncte luate în deplasare, pe un teren care a purtat ghinion 11 ani Rapidului. Am plecat la drum cu ideea ca trebuie sa existe și o prima data. Am crezut în victorie și am obținut-o”, a comentat Razvan Lucescu, la finalul meciului FC Brașov – Rapid, scor 0-1, din etapa a XXI-a a Diviziei A.

Referitor la situația actuala a formației FC Brașov, unde a debutat ca antrenor, Lucescu a spus: „Este foarte greu sa vorbesc despre Brașov, întotdeauna va ramîne în sufletul meu. Mai sînt niște jocuri, vor avea nevoie și de o conjunctura favorabila ca sa se salveze, dar jucatorii trebuie sa creada în acest lucru pîna la capat”.

Președintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat ca nu se poate bucura pe deplin de victoria obținuta la Brașov, echipa angrenata în acest moment în lupta pentru evitarea retrogradarii. „Îmi pare rau pentru FC Brașov, nici nu pot sa ma bucur pentru aceasta victorie. Daca ar fi jucat ca astazi, cu siguranța FC Brașov n-ar fi fost în situația actuala”, a precizat oficialul rapidist.

Mediafax