FC Timisoara – Rapid: 1-0

Apropo.ro / 14.08.2009, 22:29
FC Timisoara - Rapid: 1-0
Timisoara si Rapid s-au batut aseara intr-un derby al fratiei in care n-a fost insa niciodata pace, scrie Prosport.

Una pe val, alta aparent in groapa, Timisoara si Rapid s-au batut aseara intr-un derby al fratiei in care n-a fost insa niciodata pace, scrie Prosport.

Desi galeriile au intretinut de-a lungul timpului o senzatie de prietenie, pe teren au iesit mai mereu scantei. Asa a fost si in partida de aseara, pe care banatenii au abordat-o cu alura de Ileana Cosanzeana, dupa eliminarea Sahtiorului, iar Rapid insangerata si frustrata, dupa ce jucase foarte bine la Urziceni, dar totusi pierduse. Cu gandul mai mult la Stuttgart, gazdele au inceput jocul adormite, iar baietii lui Hizo puteau sa inscrie de trei ori pana in minutul 10.

Pinto, Cesinha si Spadacio si-au ratat insa caracteristic situatiile si, asa cum a obisnuit pe toata lumea, Rapid s-a vazut ingenuncheata din nou de Arman Karamyan, care se afla la a patra reusita in patru meciuri impotriva giulestenilor. 1-0 la pauza pentru Poli si "feroviarii” intra la cabine cu un sentiment de deja vu. A doua repriza s-a jucat mai mult pe contre, cu Poli relaxata la adapostul reusitei lui Karamyan si cu Rapid disperata sa scape de complexul golului care parca nu mai vine. Scor final 1-0 si Timisoara asteapta vizita celor de la Stuttgart.

Mai multe detalii despre ultimele stiri din lumea sportului, pe SportLaMinut.ro

Sursa foto: Prosport.ro