FC Timisoara – VfB Stuttgart, in play-off-ul Ligii Campionilor

Apropo.ro / 07.08.2009, 13:22
FC Timisoara - VfB Stuttgart, in play-off-ul Ligii Campionilor
FC Timisoara se va lupta cu echipa lui Ciprian Marica, Vfb Stuttgart, pentru un loc in grupele Ligii Campionilor.

FC Timisoara se va lupta cu echipa lui Ciprian Marica, VfB Stuttgart, pentru un loc in grupele ligii Campionilor.

Dupa ce au eliminat Sahtiorul lui Mircea Lucescu, Timisoara va da piept cu un alt roman in play-off-ul Ligii Campionilor, Marica.

Echipa timisoreana va disputa prima mansa a play-off-ului, in data de 18/19 august, pe teren propriu, returul fiind programat la 25/26 august, la Stuttgart.

"Sunt multumit de tragerea la sorti. Formatia germana are jucatori valorosi, la fel ca si Poli. Vom incerca sa fim si surpriza rundei a patra", a spus presedintele Timisoarei, Gheorghe Chivorchian.

Sabau e de parere ca Sahtior e o echipa mai valoroasa decat Stuttgart, dar nu se pot compara meciurile disputate impotriva echipei lui Mircea Lucescu cu cele care vor urma impotriva formatiei lui Ciprian Marica.

"Daca luam in calcul trofeul pe care l-a luat Sahtior, e mai valoroasa decit Stuttgart. Dar, nici un meci nu seamana cu celalalt. Stuttgart e o echipa buna si sa nu uitam de mentalitatea nemteasca. Ne vom stringe toate datele despre ei pentru a vedea care este valoarea lor. Puteam pica cu echipe si mai bune de atit, cum era Arsenal", a spus Ioan Ovidiu Sabau la tvr1.

"Aparent, pare un adversar mai accesibil ca Arsenal sau Lyon. Acelea erau doua echipe foarte valoroase. Trebuie sa fim foarte bine pregatiti pentru joc. Depinde de noi cat de motivati o sa fim si cat de mult vrem sa ne calificam", a mai spus Sabau.

Vezi aici toate meciurile din play-off- ul Ligii Campionilor:

Timisoara – Stuttgart

Panathinaikos – Atletico Madrid

Sporting – Fiorentina

Celtic – Arsenal

Lyon – Anderlecht

Sheriff – Olympiacos

Salzburg – Maccabi Haifa

Ventspils – Zurich

Copenhaga – APOEL

Levski – Debrecen

Intra pe www.sportlaminut.ro pentru reactii si pentru meciurile din play-off-ul Ligii Campionilor!