FC Vaslui a castigat un meci la masa verde

Apropo.ro / 06.05.2008, 17:34
FC Vaslui a castigat un meci la masa verde
Echipa FC Vaslui a invins, la masa verde, formatia Otelul Galati, deoarece galatenii au folosit doi jucatori suspendati in meciul direct.

Echipa FC Vaslui a invins cu scorul de 3-0, la masa verde, formatia Otelul Galati, dupa ce Comisia de Apel a decis ca jucatorii galateni, Gabriel Paraschiv si Janos Szekely, nu aveau drept de joc impotriva vasluienilor, informeaza site-ul oficial al FRF.

Iata decizia:

Intrunita astazi, marti 6 mai a.c., la Casa Fotbalului, Comisia de Apel din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a luat urmatoarea hotarare:

"In baza articolului 145, lit. b, din RD (Regulamentul Disciplinar), se admite apelul echipei SC Sporting Club Vaslui, se desfiinteaza hotararea primei instante si, pronuntandu-se pe fond, se admite contestatia clubului vasluian. Pe baza articolului 65.3, lit. a, din ROAF, raportat la articolul 83, pct 10, din RD, se sanctioneaza echipa FC Otelul Galati cu forfait (pierderea meciului cu 3-0) in cazul jocului din etapa a 23-a a campionatului Ligii I, editia 2007-2008, de pe teren propriu, disputat in compania formatiei SC Sporting Club Vaslui si incheiat pe terenul de joc cu scorul de 1-1. Cu drept de recurs la CAF, in termen de 5 zile de la comunicarea deciziei."

Aceasta este cel de-al doilea rezultat decis la masa verde, dupa ce Steaua a castigat in acelasi mod derbiul din Giulesti, impotriva Rapidului.