FC Vaslui a învins, cu 5-0, pe Zaglebie Lubin

Apropo.ro / 13.07.2007, 08:46
FC Vaslui a învins, cu 5-0, pe Zaglebie Lubin
Echipa FC Vaslui a învins, joi, cu scorul de 5-0, viitoarea adversara a Stelei din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin, într-un meci amical din cadrul turneului de pregatire din Austria, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile formației FC Vaslui au

Echipa FC Vaslui a învins, joi, cu scorul de 5-0, viitoarea adversara a Stelei din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin, într-un meci amical din cadrul turneului de pregatire din Austria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Golurile formației FC Vaslui au fost reușite de Temwanjera ’15, ’29, Ljubinkovici ’23, A. Gheorghiu ’30 și Bukvici ’71.

Antrenorul Dorinel Munteanu a început meciul cu urmatoarea formula de joc: Haisan – Șt. Apostol, Mardare, Ivan, Balace – Sabou, Ljubinkovici, Buhaescu, D. Munteanu – Gheorghiu, Temwanjera. Dupa pauza, a fost rulat aproape tot lotul vasluian.

În ciuda victoriei clare, Dorinel Munteanu s-a declarat nemulțumit de jocul echipei. „În aceste condiții, se diminueaza mult șansele de a participa într-o cupa europeana. Se greșește pe linia de fund. Îmi doresc sa ajungem la o forma fizica buna în vederea meciului cu UTA, din prima etapa, astfel încât sa nu debutam cu stângul”, a spus tehnicianul.

Echipa Zaglebie Lubin a fost învinsa, miercuri, cu scorul de 2-0, de formația CFR Cluj, într-un alt meci disputat în Austria.

Echipa Zaglebie Lubin va întâlni pe 31 iulie/1 august, pe teren propriu, formația Steaua, în prima manșa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce returul este programat pe 7/8 august, la București.

Mediafax