FC Vaslui – FC Brasov: 0-1

Apropo.ro / 25.04.2009, 20:46
FC Vaslui - FC Brasov: 0-1
FC Brasov, echipa egalurilor din Liga I, a reusit sa castige la limita partida de la Vaslui, scrie Prosport.

FC Brasov, echipa egalurilor din Liga I, a reusit sa castige la limita partida de la Vaslui, dupa reusita lui Surdu din minutul 34, scrie Prosport.

A fost doar a treia victoria a elevilor lui Lucescu Jr pe teren strain, in acest campionat.

Brasovul a inceput cu Stelea intre buturi, din cauza accidentarii lui Coman, iar veteranul si-a facut datoria inca din startul partidei, cand l-a blocat excelent pe Cinu, ramas in careul brasovean dupa o lovitura libera. Balonul a sarit la Temwanjera, dar sutul a trecut putin peste tranversala. Dupa debutul in forta la gazdelor, partida s-a calmat, poate si din cauza ploii mocanesti lasate peste arena din Vaslui. Elevii lui Lucescu Jr. acuza insa intrarile mai puternice ale gazdelor, iar antrneorul brasovului il pierde dupa 20 de minute pe Maldarasanu, tocmai din cauza unei interventii a lui Temwanjera.

Cei care deschis scorul sunt insa oaspetii, prin Surdu, dupa 34 de minute de joc. D. Munteanu lasa un balon sa cada, varful Brasovului speculeaza gafa fundasului vasluian si scapa singur spre poarta lui Kuciak, pe care-l executa simplu din 12 metri, desi la un moment dat era sa piarda controlul balonului. Pana la urma brasovenii intra in avantaj la cabine, iar repriza secunda incepe dupa acelasi scenariu, cu gazdele in atac.


Mai multe detalii despre desfasurarea meciului, pe Infosport.ro

Sursa foto: Prosport