FC Vaslui la a cincea victorie consecutiva în Liga I

Apropo.ro / 26.11.2006, 12:14
FC Vaslui la a cincea victorie consecutiva în Liga I
Formația FC Vaslui a obținut, sâmbata, a cincea victorie consecutiva în Liga I, dupa ce s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în fața echipei Poli Timișoara, într-un meci din etapa a XVII-a, transmite corespondentul MEDIAFAX. FC Vaslui a înscris în

Formația FC Vaslui a obținut, sâmbata, a cincea victorie consecutiva în Liga I, dupa ce s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în fața echipei Poli Timișoara, într-un meci din etapa a XVII-a, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FC Vaslui a înscris în minutul 48, când la o centrare a lui Adrian Gheorghiu de pe partea stânga, a respins Emeghara din colțul careului de 6 metri, iar mingea a ajuns la Razvan Neagu, care a șutat cu forța de la aproximativ 15 metri în dreapta portarului Marius Popa.

Poli Timișoara a evoluat în inferioritate numerica din minutul 85, când Gabriel Cânu a fost eliminat dupa ce a primit al doilea cartonaș galben.

FC Vaslui: 81.Haisan – 15.Buhuș, 6.Ivan, 5.Mardare, 24.Apostol – 8.Croitoru, 16.Sabou, 11.Gheorghiu, 4.Frunza – 9.Neagu (17. Madar ’78), 26.Bukvici (7.Doboș’ 69). Antrenor: Viorel Hizo.

Poli Timișoara: 12.Popa – 21.Olah, 4.McKain, 23.Cânu, 13.Emeghara – 14.S.Radoi (7.Grigorie ’72), 6.Izvoranu, 17.Balace, 10.Pleșan (8.Caramarin ’58) – 18.Bucur (28.Oprea ’81), 24.Mansour. Antrenor: Alin Artimon.

Cartonașe galbene: Gheorghiu ’14, Neagu ’74, Mardare ’90+2 / Izvoranu ’54, Cânu ’70, ’85

Cartonaș roșu: Cânu ’85

Partida a fost arbitrata de o brigada formata din Alexandru Deaconu (central), Nicolae Marodin, Catalin Savu (asistenți) și Marius Bocaneala (rezerva). Observatori au fost Florin Gâtejan și Dan Petrescu.

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, între care și 15 suporteri ai formației Poli Timișoara. Galeria vasluiana, formata din 2.000 de suporteri ce au urmarit meciul de la Peluza Nord, a afișat la începutul partidei un banner uriaș cu o inima în interiorul careia se afla stema municipiului Vaslui.

Hizo: Poli ar trebui sa se potoleasca cu criticile la deciziile arbitrilor

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat ca Poli Timișoara ar trebui sa nu mai critice deciziile arbitrilor, precizând ca la meciul de sâmbata au existat decizii în defavoarea formației sale, nu a oaspeților, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Sunt fericit. Am învins o echipa foarte buna, am fost superiori în organizarea jocului și am avut numeroase ocazii de a înscrie. Timișoara ar trebui sa se potoleasca cu criticile la deciziile arbitrilor. Sunt în culpa cu multe. Am avut 11 metri în prima repriza, iar în a doua am fost opriți pe contraatac la o faza în care jucatorul nostru scapase singur spre poarta, iar arbitrul a oprit jocul deși trebuia sa lase avantaj”, a spus Hizo.

Tehnicianul a precizat ca îi pare rau ca Poli Timișoara „se preteaza la asemenea lucruri”. „Înainte de meci, conducerea clubului a venit cu un alai întreg. Vreau sa le transmit ca nu mai este moda camașilor albe, ci a sacourilor negre. L-am vazut și pe domnul Gâtejan (n.r. – observatorul partidei, Florin Gâtejan) de parca eram într-o sala de judecata. Timișoara ar trebui sa se respecte și sa nu mai faca ce a facut la Vaslui. Se comporta mai rau ca o echipa care vine dintr-o divizie inferioara. Este regretabil ca Timișoara, cu atâtea investiții, se preteaza la asemenea chestii. Ca sa câștigi nu trebuie sa apelezi la orice mijloace”, a menționat antrenorul formației vasluiene.

Mediafax