F.Charm e gelos? Rolla Sparks în tandreţuri cu alt bărbat!

Apropo.ro / 04.11.2014, 17:06
F.Charm e gelos? Rolla Sparks în tandreţuri cu alt bărbat!
Rolla Sparks şi Oana Radu te lasă “Fără glas”! Artistele au realizat un feat. senzaţional la care au filmat şi un videoclip incendiar. Deşi în realitate Rolla Sparks este iubita lui F.Charm, la filmările primului ei clip, aceasta a filmat scene mai intime cu un alt bărbat.
Toate acestea sub îndrumarea regizorului Alex Ceauşu, dar şi în prezenţa iubitului ei, F.Charm, care a venit la filmările videoclipului. F.Charm a fost, însă, încântat de rezultatul final şi a fost chiar mândru de cum s-a descurcat  Rolla la primul ei videoclip. Cel care apare în clip este dansatorul Cosmin Soare.
 
 
 
 
“ “Fără glas” reprezintă o altă etapă din cariera mea muzicală, o etapă de maturizare. Este o piesă făcută din dragoste şi întruchipează atât momentele de fericire absolută ale unei relaţii, cât şi suferinţa şi chinul de mai apoi. Este o piesă compusă de către echipa Lanoy Production, a doua mea familie. În momentul în care managerul meu Florin Nedelcu şi băieţii de la Lanoy mi-au arătat piesa, m-am regăsit în totalitate în această poveste, iar colaborarea cu Oana Radu a fost cireaşa de pe tort, aşadar nu-mi puteam dori nimic mai mult. Sunt foarte entuziasmată de rezultat şi îmi doresc ca această piesă să fie cel mai bun pansament pentru momentele în care  rămâneţi ”, declară Rolla Sparks.
 
Single-ul “Fără Glas”, colaborarea dintre Rolla Sparks şi Oana Radu, evidenţiază o poveste plină de amintiri tulburătoare. „Există momente în viaţă când simţi că se rupe o parte din tine, lumea ta se prăbuşeşte… nici nu ştii sigur dacă mai poţi să faci un pas şi nu poţi să îţi imaginezi viaţă fără persoana iubită. Chiar dacă se spune că dragostea este cea care învinge orice şi până la urmă aşa ar trebui să fie, acest proces de acceptare şi de a trece peste durerea cauzată, ia timp”, declară Oana Radu.
Piesa “Fără Glas” are un succes răsunător, având în 3 săptămâni peste 3 milioane de vizualizări. 
 
Oana Radu ne-a captivat vara aceasta cu hitul „Tu”, un feat cu Dr Mako şi Eli, ce a cucerit topurile muzicale şi pentru care a fost nominalizată la Romanian Music Awards şi Media Music Awards, iar Rolla Sparks a lansat în urmă cu câteva luni single-ul „Shimmy Yo”.