F.Charm şi Mike Diamondz au o piesă nouă (VIDEO)

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2015, 08:00
F.Charm şi Mike Diamondz au o piesă nouă (VIDEO)
20 de ore au petrecut F.Charm şi Mike Diamondz într-un parc de maşini vechi, alături de 13 fete, una şi una, la filmarea videoclipului piesei „Pân’ la fund”.

„Pân’ la fund” este schimbul de macaz cu care vreau să-mi surprind fanii. Simţeam de mult nevoia să lansez o piesă pe filmul asta şi aşteptarea nu a fost în van pentru că sunt foarte mândru de rezultat. Dacă vara trecută anunţam, încă din luna martie că vor fi „30 de grade”, acum am hotărât să deschid sezonul paharelor goale şi mişcarea muşchiului fesier, bine lucrat de doamne si domnisoare prin regimul tinut dupa Paşte, cu piesa „Pân’ la fund”, a declarat F.Charm.

‎”Când auzi un beat că acesta este foare greu să nu te „tangăneşti” cu el. Din prima, de cum am simtit balansul, am fost cuprins de flow. Recunosc ca, atunci când am cantat refrenul, trebuia sa golesc repede paharul de wisky – pana la fund – pentru acest ritm de dat din fund. Conceptele s-au lipit ca prin minune, F.Charm a aprobat nerezervat si uite asa s-a intamplat un clash. Imi place muzica jamaicana  si pe aceasta piesa am avut frau liber sa ma impac, din nou,  cu acest gen dupa cel putin 3 ani de absenta de pe piata rap/ragga. Cred ca avem ceva in plus in aceasta opera…o aroma romanesca si cu aceasta sunt de parere ca am dezvoltat genul”, spune Mike Diamondz.