Fecioara Maria si testul de sarcina (Poze)

Apropo.ro / 15.12.2011, 13:05
Imaginea cu Fecioara Maria ce tine in mana un test de sarcina a starnit adevarate controverse in intreaga lume.

O biserica din Noua Zeelanda a realizat o reclama in care apare Fecioara Maria ce tine in mana un test de sarcina si pare socata de rezultatul acestuia. Aceasta imagine va sta in fata bisericii pana la Craciun.

Biserica „St. Matthews in the City” din Auckland a lansat o campanie publicitara festiva pentru a evita „sentimentalismul si banalitatea” sarbatorilor.

Biserica St Matthew in the city

In fata acestei biserici este postata imaginea cu Fecioara Maria si testul de sarcina

„Este real. Craciunul este real. Este vorba despre o sarcina reala, o mama reala si un copil real. Este vorba despre o neliniste reala, curaj si speranta”, a declarat Glynn Cardy, vicarul bisericii.

„In ciuda oricarei premonitii, descoperirea Mariei a fost socanta cu siguranta. Maria era necasatorita, tanara si saraca. Sarcina i-ar fi schimbat viitorul„, a mai spus vicarul.

Reclama cu Fecioara Maria si testul de sarcina

Fecioara Maria priveste cu uimire rezultatul testului de sarcina

Aceeasi biserica a provocat indignare cand, in 2009, a postat in fata cladirii un panou imens in care apareau Iosif si Maria in pat alaturi de mesajul „‘Poor Joseph. God was a hard act to follow” (Saracul Iosif. Este greu sa concurezi cu Dumnezeu”). Locuitorii orasului au dat cu vopsea panoul, imediat dupa ce a fost ancorat in fata bisericii.

Iosif si Maria in pat

Citeste mai multe detalii despre controversata fotografie, pe Mediafax