Fedde Le Grand

Apropo.ro / 14.07.2008, 00:00
Fedde Le Grand
Houseri din toată România, ridicaţi mîinile şi primiţi-l cum se cuvine pe DJ-ul olandez Fedde Le Grand într-un megashow Dance Arena!

Dacă aţi fost prin discotecă în ultima vreme sau doar aţi deschis radioul pe un post cu muzică dance, e foarte posibil ca hiturile “Let Me Think About It”, “Put Your Hands Up 4 Detroit” (care a primit un premiu la Ibiza) sau “The Creeps” să vă fie cunoscute. În materie de muzică house, Fedde Le Grand a devenit la 31 de ani unul dintre cei mai populari DJ, nu numai în Olanda, ci şi în Europa, Australia şi în Statele Unite. Featuring-urile cu Ida Corr şi Camille Jones au făcut înconjurul lumii, iar pe 17 iulie ele ajung, în variantă live şi în echipă completă, şi la Bucureşti, la Arenele Romane. În deschiderea show-ului, vor mixa unii dintre cei mai buni DJ din România. Turneul lui Fedde trece prin Amsterdam, Rimini, Cagliari, Cannes, Budapesta, Dortmund, Ibiza şi Mikonos.

Între remix-urile din cluburile de noapte şi demonstraţiile făcute în cadrul diverselor evenimente (Fedde Le Grand a fost prezent pe scena “Live Earth”, anul trecut, pe 7 iulie), olandezul şi-a trecut în CV şi cîteva colaborări notabile, printre care şi una cu Robbie Williams. Madonna e următorul artist care l-a inclus pe Fedde pe albumul său, pentru un remix la piesa “Hard Candy”, alături de Timbaland şi Justin Timberlake. Noul single remixat al divei va fi lansat în iulie, chiar înainte de vizita lui Fedde în România.