Feli lansează videoclipul single-ului „Cine te crezi”

De: Cătălina Matei / 16.10.2014, 12:01
Feli lansează videoclipul single-ului
Cu o voce puternică, care emană căldură şi reuşeşte să poarte ascultătorul prin tot portativul de emoţii umane, Feli, frumoasa artistă care ne-a cucerit la Vocea României, îşi lansează astăzi single-ul „Cine te crezi?", alături de HaHaHa Production şi Cat Music.

Single-ul „Cine te crezi?”, compus de Feli, alături de Şerban Cazan şi Smiley, este o piesă extrem de sensibilă, care pune în valoare calităţile vocale remarcabile ale artistei. Versurile pline de expresivitate şi încărcate cu emoţie poartă în totalitate semnătură cântăreţei.

„> descrie o poveste reală: uneori o relaţie poate fi toxică, iar detaşarea poate fi foarte grea. Este o experienţă prin care am trecut mulţi dintre noi într-un moment al  vieţii, sau la care cel puţin am fost martori,” spune Feli.

Videoclipul piesei este o producţie HaHaHa Video Production, în regia lui Catrinel Dănăiaţă. A fost filmat într-un vechi conac boieresc, un cadru misterios care transpune perfect dramatismul poveştii de dragoste.

Feli spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” şi nu îşi poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. S-a remarcat la Vocea României, fiind unul dintre concurenţiii creditaţi cu cele mai mari şanse la câştigarea concursului.


Artista nu era, însă, la primul contact cu muzica. În adolescenţă a cântat într-o trupă pop-rock („Aliens”), a lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya şi Guess Who, toate  aceste experienţe ajutând-o să-şi definească stilul. Din 2014, Feli a luat decizia să se alăture echipei HaHaHa Production şi să lucreze pentru propriul proiect muzical.