Feli: ”Scriam de dragoste şi suferinţe, când eu nici măcar nu ştiam ce înseamnă”

Apropo.ro / 05.06.2018, 10:27
Feli: ”Scriam de dragoste şi suferinţe, când eu nici măcar nu ştiam ce înseamnă”
Înainte de finala ”The Four – Cei 4”, care va fi difuzată live, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, Feli îi încurajează pe tinerii artişti care vor să îşi facă vocea auzită în muzică să lupte pentru visul lor şi, mai ales, să îşi scrie propriile versuri.

”Primele mele versuri au fost scrise de mânuţa mea la 12 ani. Şi scriam de dragoste şi suferinţe, când eu nici măcar nu ştiam ce înseamnă asta. Dacă aş fi venit în faţa unor juraţi şi m-ar fi întrebat de când scriu, aş fi spus că fac asta de la 12 ani, dar nu este suficient pentru mine, pentru că sunt într-o continuã căutare. Acum câţiva ani, un fost iubit, care şi el se ocupă cu muzica mi-a spus că nu înţelege textul meu, că nu vede legătura între versul X şi versul Y. Dar eu, după opt ani, am un întreg album scris de mâna mea, piese pe radio”, a declarat jurata ”The Four – Cei 4”.

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Antena 1, Vlad Musta, Maria Cojocaru, Alexandra Crişan şi Marcel Roşca intră în lupta finală la ”The Four – Cei 4”. De această dată, Cei 4 trebuie să le ţină piept, mai întâi, celor doi foşti concurenţi pe care voturile publicului i-au ajutat să revină în marea finală. După cele două dueluri, cei patru rămaşi se vor lupta între ei, pentru marele premiu ”The Four – Cei 4”!
Angelo Simonică, Alex Florea, Lu’Chan, Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Izabela Simion, Ruxandra Anania, Francesca Ilie, Dragoş Udilă şi Amalia Uruc sunt cei care au ocupat de-a lungul celor zece ediţii un loc pe scaun şi care au putut fi votaţi pentru a se întoarce direct în finală. Numele celor doi aleşi de telespectatori pentru a reveni în luptă vor fi aflate sâmbătă seară, la începutul emisiunii.

 

Tags: