Feli şi Speak, lecţie despre „Gelozie” (VIDEO)

De: Nicoleta Nicolae / 07.05.2015, 08:00
Feli şi Speak, lecţie despre „Gelozie” (VIDEO)
Cei doi artişti le-au pregătit o supriză fanilor.

„Am vrut să arăt o altă faţă a geloziei, acea gelozie conştientă pe care periodic ne place să o manifestăm … uneori, mai mult noi femeile, decât bărbaţii. Mai ales la începutul unei relaţii, ne proiectăm în minte tot felul de scenarii legate de persoana iubită, care trezesc în noi instinctul de detectiv .Toate acestea se întâmplă pentru că femeia este, într-un procent considerabil, o frumoasă Drama Queen. Nouă, deşi nu recunoaştem, ne place ipostaza. Ne gândim că un pic de gelozie nu face rău nimănui. Ea poate fi, într-adevăr, sarea şi piperul într-o relaţie, atât timp cât nu mergem în cealaltă extremă, de care ar trebui să fugim mâncând pământul.”, spune Feli.

Pentru că gelozia este, de cele mai multe ori, doar un sentiment blamat, Feli şi Speak au transpus-o, cu ajutorul regizorului Ionuţ Trandafir, într-o poveste cu accente comice, punând în lumină faptul că, în doze mici, gelozia este un lucru firesc în viaţa unui cuplu.

Piesa este o producţie HaHaHa Production, fiind compusă de Feli, împreună cu Şerban Cazan şi Speak.

De-a lungul timpului, Feli a cochetat cu toate genurile muzicale, de la pop-rock la sfera hip-hop, experienţe care au ajutat-o să-şi definească stilul şi să îşi dorească o carieră solo.