Felix a dat-o de gol! De ce pleacă Mihaela Rădulescu de la Românii au talent?

De: Cristiana Trifu / 14.08.2018, 12:12
Felix a dat-o de gol! De ce pleacă Mihaela Rădulescu de la Românii au talent?
Mihaela Rădulescu pleacă de la Românii au talent! Diva de la Monaco nu va mai apărea ca membru al juriului la “Românii au talent”. Vedeta a renunţat la această colaborare, din motive personale, după cum precizează.

Mihaela Rădulescu a anunţat ruptura de Pro TV printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.”Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Romanii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda! Mihaela Radulescu”.

Adevăratul motiv

Diva de la Monaco a anunţat că demisionează din motive personale, însă iată că decizia are mare legătură cu Felix Baumgartner, cu care ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Iubitul ei, celebrul paraşutist Felix Baumgartner, a făcut lumină în acest caz: ”Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită”, a scris sportivul, de Cartea Recordurilor, pe contul lui de Facebook.

Prin urmare, Mihaela şi Felix vor face afaceri împreună, semn că relaţia lor a trecut la alt nivel.