Felul principal transformat în desert (Poze)

Apropo.ro / 03.01.2015, 14:30
Amatorii de friptură, burrito sau pește pot saliva la vederea imaginilor, dar mâncarea ascunde un alt adevăr....nebănuit!

Louise Caola, 23 de ani, bucătar amator a renunțat la job-ul ei din domeniul publicității pentru a face artă din preparatele sale culinare. A dorit să îmbine utilul cu plăcutul și astfel a transformat diferite feluri principale în deserturi, sau invers. Ceea ce ai în farfurie nu pare a fi ceea ce este.

 

sushi

Sushi

Sub forma torturilor, prăjiturilor, cremelor de vanilie sau ciocolată, etc, Louise pare că a preparat friptură, porumb, cârnați, cartofi copți, pizza, hamburgeri, sushi, și alte nebunii culinare. Te aștepți la un gust sărat și dai de dulce!

carnati

Mazăre, cârnați și piure de cartofi

Pentru Caola „Poppy&Lulu” din Londra totul a început ca o joacă pentru aniversarea unui prieten, iar acum a ajuns să impresioneze foarte multă lume. Ingenioasă idee. Tânăra recunoaște că pentru ca rezultatul să fie unul uimitor sunt necesare multe ore de muncă.

cartof copt

Cartof copt cu brânză

Acum este asaltată cu comenzi de torturi din partea prietenilor și a cunoscuților, și pregătește lansarea site-ului oficial al afacerii sale.