Louise Caola, 23 de ani, bucătar amator a renunțat la job-ul ei din domeniul publicității pentru a face artă din preparatele sale culinare. A dorit să îmbine utilul cu plăcutul și astfel a transformat diferite feluri principale în deserturi, sau invers. Ceea ce ai în farfurie nu pare a fi ceea ce este.
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Fwww.apropotv.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmedia%2F7091%2F11359361%2F1-sushi.jpg)
Sushi
Sub forma torturilor, prăjiturilor, cremelor de vanilie sau ciocolată, etc, Louise pare că a preparat friptură, porumb, cârnați, cartofi copți, pizza, hamburgeri, sushi, și alte nebunii culinare. Te aștepți la un gust sărat și dai de dulce!
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Fwww.apropotv.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmedia%2F7091%2F11359361%2F2-carnati.jpg)
Mazăre, cârnați și piure de cartofi
Pentru Caola „Poppy&Lulu” din Londra totul a început ca o joacă pentru aniversarea unui prieten, iar acum a ajuns să impresioneze foarte multă lume. Ingenioasă idee. Tânăra recunoaște că pentru ca rezultatul să fie unul uimitor sunt necesare multe ore de muncă.
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Fwww.apropotv.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmedia%2F7091%2F11359361%2F3-cartof.jpg)
Cartof copt cu brânză
Acum este asaltată cu comenzi de torturi din partea prietenilor și a cunoscuților, și pregătește lansarea site-ului oficial al afacerii sale.