Femei frumoase, talentate şi cu bani! Ce actriţe câştigă cel mai bine la Hollywood

De: Cătălina Matei / 05.08.2014, 09:32
Femei frumoase, talentate şi cu bani! Ce actriţe câştigă cel mai bine la Hollywood
Chiar dacă nu s-a încheiat anul 2014, revista Forbes a publicat deja topul cu cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Pe primul loc în clasament se situează actriţa Sandra Bullock.

Conform reviste Forbes, actriţa în vârstă de 50 de ani a câştigat cei mai mulţi bani din apariţiile sale în filme, în perioada iunie 2013 – iunie 2014. Sandra Bullock conduce detaşta în topul celor de la Forbes cu veniturile sale estimate la 51 de milioane de dolari. Cu siguranţă, la această sumă a contribuit şi faptul că actriţa a fost răsplătită cu un Oscar pentru rolul său din ”Gravity”, informează www.femalefirst.co.uk. 

Jennifer Lawrence ocupă cea de-a doua poziţie cu o sumă destul de mare, 34 de milioane de dolari, datorită succesului pe care l-a înregistrat cu rolul său din franciza ”Jocurile Foamei”, ân timp ce locul al treilea este ocupat de Jennifer Aniston cu 31 de milioane de dolari.

Gwyneth Paltrow se situează pe a patra poziţie cu 19 milioane de dolari, bani pe care i-a câştigat în urma apariţiei sale în ”Iron Man 3”, în timp ce Angelina Jolie, cea care a ocupat prima poziţie anul trecut, a câştigat doar 18 milioane de dolari. La fel şi Cameron Diaz, prin urmare cele două împart locul 5 în clasamentul celor de la Forbes.

Scarlett Johansson a ajuns pe locul 6 cu venituri estimate la 17 milioane de dolari, în timp ce Amy Adams şi Natalie Portman ocupă locul 7 cu 13 milioane de dolari.

Kristen Stewart ocupă locul 8, după ce a câştigat în ultimul an doar 12 milioane de dolari.

Vezi în galeria foto mai multe poze cu cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood.

Foto: Hepta