Femeia-Barbie, pictorial HOT în revista „V” (Poze)

De: Gabriela Voicu / 14.11.2012, 18:30
Valeria Lukyonova, faimoasă pentru că seamănă cu o papuță Barbie, apare într-un pictorial în noua ediție a celebrei reviste "V".

Modelul ucrainean Valeria Lukyonova face valuri în SUA, dar nu cu frumusețea ei naturală, ci datorită zecilor de operații estetice care au transformat-o într-o Barbie umană și au adus-o, iată, în paginile celebrei reviste „V”.

Ucraineanca în vârstă de 21 de ani a devenit foarte populară pe internet după apariția unui clip despre intervențiile chirurgicale pe care le-a făcut pentru a arăta așa cum vedeți în imagini. De observat diferența enormă între ceea ce a fost și ce este.

Vezi galeria foto

Valeria Lukyonova

Lukyonova, care s-a autodesemnat „cea mai faimoasă rusoaică din sfera rusească a internetului”, a dorit să obțină forma corpului unei păpuși Barbie și și-a dezvăluit nurii pentru ediția revistei americane care va apărea pe 15 noiembrie.

„Dimineața, mă machiez, fac un masaj și navighez pe internet. După ce meditez și călătoresc în corpul meu astral, fac gimnastică și merg la plimbare cu prietena mea cea mai bună. Apoi mă întorc acasă și gătesc pentru iubitul meu. Mă mai uit puțin pe internet, citesc, meditez din nou și mă culc.

Valeria Lukyonova

În timp ce mulți internauți erau sceptici în privința look-ului de porțelan al Valeriei, fiind de părere că și-a modificat pozele în Photoshop, cei de la revista „V” au reușit să o găsească prin intermediul unei surse anonime. Aceștia spun că sursa respectivă i-a avertizat că Serviciul de Securitate din Ucraina monitorizeza activitățile modelului și i-a sfătuit să fie atenți pentru a nu întâmpina probleme din cauza tinerei.

Valeria Lukyonova, al cărei pseudonim „spiritual” este Amatue, a declarat pentru „V” că jobul ei real este cel de profesoară la „Școala Experiențelor Extrasenzoriale”, o instituție în care elevii învață cum să călătorească în afara corpului fizic, pentru a vizita orice loc de pe Pământ.