Femeia: bibelou de platou

Apropo.ro / 11.04.2005, 18:22
Femeia: bibelou de platou
Femeia pe post de decor. Asta-i rețeta care crește ratingul. Rolul Nicoletei Luciu din show-ul lui Teo a declanșat o avalanșa de "vedete de ornament". Dragi telespectatori, un lucru e cert: femeile au pus stapanire pe tot ce înseamna divertisment în tv. Nu


Femeia pe post de decor. Asta-i rețeta care crește ratingul. Rolul Nicoletei Luciu din show-ul lui Teo a declanșat o avalanșa de „vedete de ornament”.

Dragi telespectatori, un lucru e cert: femeile au pus stapanire pe tot ce înseamna divertisment în tv.

Nu exista nici macar o emisiune în care sa nu vedem picioare pana-n gat și decolteuri pana la glezne.

Nu ca ne-ar fi pocnit moralitatea, dar ne e dor de ceva apariții feminine normale. Andreea Banica nu se poate apleca (și totuși face ea cumva!), atat de scurta îi e fusta. Nicoleta a pornit o moda, din care s-a nascut Mama Natura. Cristina Rus e tot timpul transparenta. la „Ce vor fetele?” invitatul e înconjurat de sani.

Nici Catalin Maruța nu a scapat ideea. Deși nu se poate spune ca starletele nu încercau sa se afirme aparand la „tonomat” cu fuste minuscule și cu înaintarea pusa bine în evidența. Dar s-a gasit și el sa faca concurs cu fete. Pe care le posteaza din cand în cand pe doua scaune, pe post de fundal, cu cate o mapa în mana. A încercat sa le puna sa vorbeasca. Mare greșeala! Dupa care fetele au disparut…

Nici Serginio nu putea sa scape momentul. Aduce cate o frumusețe autohtona și o pune sa faca femeile de rușine. Bancuri cu blonde, cu femei la volan, cu Ion și Marie, you name it.

Sa mai amintim de fetele supuse la vot de Ovidiu Ioanițoaia? Mai are rost? Cert e ca SMS-urile de aproape 1 euro bucata curg cu nemiluita. Dovada ca o femeie aproape dezbracata starnește în barbați o nesfarșita pofta de… cheltuiala!

Apogeul a fost atins însa de bataile între femei. Au început absolut obișnuit, cu manuși, casca și arbitru, pe un ring de box. N-a fost destul. Au aparut bataile în ciocolata, cu protagonistele alese dintre tinerele dornice de afirmare. Iar Dan Negru a reușit sa faca imposibilul. Sa ne-arate, la o ora de maxima audiența, cum arata o femeie de 60 de ani în colanți scurți și sutien! Asezonata cu frișca! Trecem deja la perversiuni complexe.

Și sentimentele femeilor? Niște barbați „dezveliți” n-aveți? Mai încearca Tatu cate ceva, dar nu-i de-ajuns. Au aparut și la „Surprize-Surprize” cațiva, nu prea rasariți. Chiar suntem țara unde numai femeile sunt frumoase? 🙂

Afla care au fost cele mai haioase momente televizate și consulta colecția de perle numai din

Tags: