Femeia cameleon se transformă în orice personaj vrea! (Poze)

Apropo.ro / 17.04.2012, 17:00
Tânăra Promise Tamang Phan, make-up artist amatoare, a reușit cu puțin machiaj să intre în pielea mai multor personaje din lumea filmului, muzicii sau desenului animat.

Promise Tamang Phan se prezintă drept o tânără care adoră să se machieze, iar produsul final arată că are ceva exercițiu și îndemânare în acest sens.

GALERIE FOTO

Phan precum Neytiri

Phan este Neytiri

A adunat milioane de prieteni pe rețelele de socializare existente, are multe vizualizări la tutorialele realizate de ea și postate pe YouTube.

Phan, 22 de ani – născută în Nepal, se așează în fața oglinzii și nu se ridică până când nu se „transformă” în figura aleasă de ea. A ales până acum personaje precum Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Michael Jackson sau Neytiri din Avatar, Barbie, etc.

Phan precum Printesa Jasmine

Phan precum Printesa Jasmine

Nepaleza nu se transpune doar în pielea personajelor feminine, ci are curajul și îndemânarea pentru a juca și rol de bărbat – ex. Johnny Depp sau rapper-ul Drake.

Tânăra recunoaște că nu este un make-up artist profesionist, dar zilnic exersează machiaje la cererea fanilor săi, care o supun provocărilor. Phan este des solicitată de marile reviste din țara sa natală.