Femeia care cântă neîntrerupt de peste o săptămână nu și-a revenit

Apropo.ro / 19.11.2013, 15:30
Femeia care cântă neîntrerupt de peste o săptămână nu și-a revenit
Femeia de 65 de ani din Botoșani care în urma unui șoc a început să cânte fără oprire a fost exetrnată de medicii depășiți de situație.

În urmă cu peste o săptămână aflam de cazul femeii din Botoșani internată în spital pentru câteva investigații legate de diabetul de care suferea.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

În spital, femeia a suferit un șoc și de atunci cântă neîncetat o melodie de muzică populară. Cum medicii s-au arătat depășiți de situație, soțul femeii a decis să o externeze.

Barbatul spune că în ultimele zile, de câte ori se ducea în vizită la ea o găsea sedată, motiv pentru care a decis să o ia acasă, pe semnatură proprie.

Am zis că decât să moară în spital, mai bine să moară acasă. Eu când am internat-o la diabetici nu am internat-o cu cântarea asta. Eu când am adus-o acasă a început a i se năzări. Vedea oameni cu coarne, până a ajuns în starea în care este acum. De 16 ani ea nu mai bea nimic. Nu avem nici vie, nu avem nimic. De câte ori m-am dus la ea la spital am găsit-o dormind, așa că le-am zis să o externeze. Am semnat eu pentru ea„, a povestit soțul femeii pentru Antena 1.