Femeia care își linge pisica și îi mănâncă părul

De: Gabriela Voicu / 29.01.2013, 11:20
Femeia care își linge pisica și îi mănâncă părul
Lisa, o americancă în vârstă de 43 de ani, are o dependență bizară: își linge pisica și îi mănâncă părul.

O femeie al cărei caz este relatat în emisiunea „My Strange Addiction”, o serie de documentare despre cele mai bizare obsesii ale oamenilor, are o dependență cu adevărat ciudată: nu se poate abține să își lingă pisica.

Ea nu doar linge blana animalului, ci îi mănâncă și părul, declarând: „cele mai bune fire sunt cele pe care le ling direct de pe blana pisicii”.

Lisa are 43 de ani, locuiește în Detroit și se luptă cu dependența ei de 15 ani. Această boală este asociată cu cea a smulgerii propriului păr, numită tricotilomanie.

Lisa mănâncă păr de pisică

Femeia mănâncă zilnic mai multe „ghemuri” făcute din părul animalului său de companie și spune că are poftă de ele la fiecare două ore.

Lisa perie pisica special ca să poată aduna cât mai multe fire, însă precizează că întotdeauna evită să atingă părțile intime și murdare ale animalului.

Ea spune că acest obicei o relaxează și o face să se simtă mai apropiată de pisica ei. Lisa consideră că blana felinei are o textură interesantă și se simte ca și cum ar mânca un desert delicios.