Femeia care îți mănâncă tencuiala din casă

De: Gabriela Voicu / 08.03.2012, 17:59
Femeia care îți mănâncă tencuiala din casă
O britanică în vârstă de 27 de ani suferă de boala Pica și obișnuiește să mănânce tencuială.

Devi Titreaa, o femeie de 27 de ani din Marea Britanie, a început să mănânce tencuială încă din copilarie, când bunica ei o așeza într-un colț al magazinului pe care il deținea, atunci când micuța nu era cuminte. Pereții nu erau zugrăviți, iar Devi rupea tencuiala și o mânca.

Tânăra spune că i-au plăcut gustul și mirosul tencuielii și, deși își dădea seama că nu îi face bine să mănânce așa ceva, nu se putea abține.

O femeie și-a mâncat canapeaua

Pentru a o împiedica să mai consume tencuială, părinții ei au pus tapet pe pereți, dar această metodă nu a funcționat. Peste câțiva ani, când a rămas însărcinată cu primul copil, Devi a observat că în spatele canapelei s-a desprins o bucată de tapet și a început să mănânce din nou tencuială.

Soțul său a aflat cu această ocazie de dependența ei neobișnuită și a găsit-o de nenumarate ori rupând bucăți din perete pentru a le mânca.

Pica este numele bolii din cauza căreia femeia mănâncă tencuială. Aceasta maladie este frecventa în rândul copiilor, iar cercetătorii nu au găsit încă leac pentru ea.