Femeia care s-a fotografiat cu aproape toate vedetele lumii

Apropo.ro / 05.11.2013, 13:30
Vanessa colectează de ani de zile fotografii în care apare alături de marile vedete ale lumii. Până acum are circa 10.000 de poze.

Vanessa Sky Ellis petrece multe ore pe zi vânând vedetele pentru a se fotografia cu ele. Nu de fiecare dată și reușește să-și facă poze cu cei pe care îi întâlnește, dar și așa colecția ei de fotografii cu celebrități atinge 10.000 de exemplare.

Click aici pentru prognoza meteo pe mai multe zile. Vremea pe apropo

Locuiește în Brooklyn, New York, și călătorește zilnic până unde este nevoie să-și vadă vedeta. Este la curent cu toate aparițiile publice ale acestora, astfel că munca ei este pe jumătate rezolvată.

Whoopi Goldberg

Alături de Whoopi Goldberg

Până la cei 26 de ani pe care îi are, Vanessa s-a imortalizat în imagini cu Cher, Lady Gaga, Johnny Depp, Brad Pitt, Mariah Carey, Denzel Washington, Al Pacino, Sharon Osbourne, Whoopi Goldberg și mulți alții.

Cu unii dintre ei a apucat să mai și discute, în timp ce cu alții doar s-a fotografiat. De departe, Vanessa spune că preferata ei este cea în care apare alături de Johnny Depp. „Are el 50 de ani, dar încă arată foarte bine. Nu m-am gândit să-mi înșel iubitul cu vreo celebritate, dar dacă ar fi vorba de Depp care nu ar face-o?„, spune tânăra.

vanilla ice

Alături de Vanilla Ice

Și de Lady Gaga își aduce aminte cu plăcere, căci vedeta își face timp de fiecare dată să vorbească sau să se fotografieze cu fanii săi.

Această pasiune a sa este moștenită de la mama ei, care avea același hobby. Femeia s-a stins din viață în 2007, iar de atunci Vanessa a dus proiectul mai departe. Deși lucrează ca barmaniță, tânăra știe de fiecare dată ce va face cu timpul ei liber: fotografii cu vedete!

Înainte să mă angajez stăteam și 12 ore în fața hotelului unde era vedeta mea. Așteptarea îndelungă nu se compară cu sentimentele pe care le ai atunci când îți vezi favoritul. Așa mi s-a întâmplat cu Vanilla Ice și Cher„, mai spune Vanessa. Acum și Cher îi o cunoaște.

Nimic nu pare prea greu atunci când îți place ceea ce faci. Chiar și dacă dorm doar două ore pe noapte nu contează căci eu am fotografiile pe care mi le-am dorit și am stat alături de idolii mei„, a mai spus Vanessa.