Femeia cu barbă și păr pe piept nu vrea să se radă pentru niciun bărbat

Apropo.ro / 21.02.2015, 11:00
Femeia cu barbă și păr pe piept nu vrea să se radă pentru niciun bărbat
Viitoarea profesoară se simte cu mult mai feminină și sexy cu barba ei de... bărbat. Pilozitatea excesivă nu o deranjează.

Harnaam Kaur din Slough, Berkshire, suferă de sindromul ovarelor polichistice. Barba a început să îi crească de pe la vâsta de 11 ani. Acum, la cei 23 de ani ai săi, are o barbă demnă de invidiat de bărbați. Boala este de vină și pentru părul care i-a crescut pe piept.

Din nefericire pentru orice pretendent, Kaur spune că nici în ruptul capului nu ar renunța la barbă și la părul de pe piept, că acestea sunt lucrurile care o fac să se simtă feminină și mult mai sexy. Pilozitatea excesivă pricinuită de boală nu este una care o deranjează pe tânără.

Mai mult, ea face parte dintr-o sectă religioasă care interzice rasul părului, epilarea sau tunderea lui, de oriunde ar fi acesta situat pe corp.

„Nici nu mă gândesc să îmi schimb aspectul. Dumnezeu m-a lăsat așa, iar eu sunt fericită așa cum sunt”, spune ea. „Mă simt cu mult mai feminină acum și cred că artă bine. Am învățat să mai accept așa, să mă iubesc, astfel că nimic nu mă poate schimba”, mai adaugă femeia. Cel mai mult i-a fost rușine când s-a bărbierit și a văzut-o lumea.

Totuși, din cauza hirutismului, Kaur are parte de o mulțime de neplăceri din partea celor din jur, care nu îi înțeleg alegerile. a învățat să treacă peste ele. Nu se ferește să ia contact cu lumea exterioară, dovadă și meseria ei, dar este afectată atunci când părinții îi spun că nu se va căsători cu un bărbat dacă ea nu renunță la părul de pe corp.

Cel mai mare susținător al ei este fratele mai mic, de 18 ani, care a învățat cum să se poarte în aceste condiții să sî îi ofere cele mai bune sfaturi.

Kaur le transmite celorlalte femei care sunt în aceeași situație ca ea să învețe să se accepte, să fie puternice și să-și trăiască viața așa cum își doresc, fără a băga în seamă vocea lumii.

Sindromul ovarului polichistic este un dezechilibru hormonal care interferă cu ovulația normală. Printre efectele nedorite, simptomele tardive, se află și pilozitatea excesivă – hirutismul.