FEMEIA CU BARBĂ, special guest star în prezentarea lui Jean Paul Gaultier

De: Cătălina Matei / 10.07.2014, 10:41
FEMEIA CU BARBĂ, special guest star în prezentarea lui Jean Paul Gaultier
Datorită look-ului său extravagant, câştigătorul Eurovisionului de anul acesta a devenit una dintre cele mai râvnite prezenţe pe podiumurile de modă. Astfel, Conchita Wurst a fost invitata de onoare a lui Jean Paul Gaultier în prezentarea colecţiei de toamnă / iarnă.

Săptămâna Modei a luat cu asalt capitala Franţei, iar aseară a avut loc una dintre cele mai aşteptate prezentări ale colecţiilor toamnă / iarnă, cea a lui Jean Paul Gaultier.

Designerul a redat pe podium o atmosferă macabră, inspirată parcă din poveştile cu vampiri. Printre manechinele care au defilat s-a numărat şi Conchita Wurst, cunoscută drept Femeia cu barbă. Pe numele său real Tom Neuwirth, transsexualul originar din Austria, care a câştigat Eurovisionul de anul acesta, a fost apariţia serii, potrivit contactmusic.com.

Foto: Hepta

Conchita a defilat într-o rochie amplă, neagră, cu tulle, iar la sfârşitul prezentării Jean Paul Gaultier a îngenuncheat în faţa ei şi i-a mulţumit pentru participare.

Este cunoscut faptul că designerul francez are o slăbiciune pentru Conchita de mai mulţi ani, aceasta fiind invitată la mai multe evenimente organizate de Gaultier.

”Ador look-ul ei şi, atunci când am auzit că va reprezenta Austria la Eurovision, am fost încântat. Iar când a câştigat, am înnebunit de bucurie!”, a declarat Jean Paul Gaultier într-un interviu.