Femeia de 20 de ani care arată ca un copil de 5 ani

De: Gabriela Voicu / 08.07.2013, 12:30
Laxmi Yadev din India, o tânără în vârstă de 20 de ani, a încetat să se mai dezvolte de la 5 ani din cauza unei boli rare.

Laxmi Yadev, din India, are 20 de ani, însă măsoară doar 91 cm în înălțime și cântărește 19 kilograme. Laxmi poartă haine pentru fetițe de 5 ani, pentru că de la acea vârstă a încetat să se dezvolte.

O boală genetică rară i-a oprit creșterea, iar Laxmi este condamnată să-și trăiască restul vieții prizonieră într-un trup de copil.

Tânăra, care locuiește într-un orășel de lângă New Delhi, a fost marginalizată mereu și i-a fost foarte greu să accepte că este bolnavă. Acum știe că nu va avea niciodată copii și nu se gândește că s-ar putea căsători vreodată.

Familia lui Laxmi

„Câteodată mă gândesc la o viață normală pe care eu nu o voi avea niciodată și mă întristez”, a declarat Laxmi Yadev pentru The Sunday People.

Fratele tinerei, Azad (22 de ani), suferă de aceeași boală, dar sora lor, în vârstă de 15 ani, arată normal.

Laxmi este bună prietenă cu frații ei și preferă să nu iasă din casă fără a fi însoțită de unul dintre ei. Tinerei nu îi place să meargă la cinema sau în cafenele, ci se joacă mereu pe laptop și pe mobil sau sa uită la TV.

Laxmi Yadev

Familia lor este foarte săracă și trăiesc doar din salariul tatălui, care este de aproximativ 100 de euro pe lună.

Laxmi este hotărâtă să-și găsească un job și să-și ajute familia. Ea a absolvit liceul și vrea să se înscrie la un curs de informatică.