Femeia-girafă vrea un gât de cartea recordurilor (Poze)

De: Carmen Ulian / 25.04.2014, 10:30
La 28 de ani, Sydney vrea fie cunoscută drept femeia cu cel mai lung gât din lume. Acum este nemulțumită de gâtul ei și îl vrea și mai lung de atât.

Sydney Smith, 28 de ani, are un scop în viață – să-și lungească gâtul cât mai mult cu putiință. În ultimii trei ani doar pe asta s-a focusat, iar în prezent are nu mai puțin de 11 inele pe gât.

Tânăra a fost dintotdeauna fascinată de modificările corporale, în special de cele ale femeilor din Thailanda și Burma care poartă încă de mici inele pe gât.

sydney

Sydney a avut de mică gâtul mai lung, și din această cauză colegii o numeau fata-girafă. După ce le-a văzut pe femeile din Thailanda și Burma pe National Geographic a știut că vrea să arate ca ele.

După câțiva ani de purtat inele, gâtul ei se lungise dar nu atât cât și-ar fi dorit ea. La început, în 2011 când a început să le poarte, Sydney era nevoită să le ascundă pe sub gulerele buzelor pentru ca lumea să nu interpreteze greșit, dar cu timpul nu i-a mai fost teamă de nimic. Un concert de-al lui Lady Gaga a fost decisiv în alegerea ei. Sydney a înțeles că trebuie să fie așa cum îi place ei, chiar și o femeie-girafă, căci nu îi pasă de nimic.

sydney

Inelele sunt făcute de un prieten de-al ei și sunt lipit direct în jurul gâtului, dar au un șurub special pentru a le desface în cazul unei urgențe medicale.

Cum era de așteptat, această obsesie a sa i-a adus și dezavantaje – are probleme cu vederea periferică, transpiră la gât, are ceva probleme și la volan.

Un medic specialist spune despre cazul ei că sunt și riscuri. El nu recomandă această practică pentru că afectează nervii gâtului. Dacă nu va mai continua cu inelele, care nu îi vor lungi oasele mai mult, și le va scoate, gâtul va reveni la mărimea inițială.

sydney

Sydney nici nu se gândește să se oprească aici, căci vrea să adauge și un al 12-lea inel. Speră că pe viitor va scoate și ceva bani cu imaginea ei lucrând ca model. Gâtul ei măsoară acum circa 30.48 cm.