Femeia modernă și bărbatul grăbit caută soluții pentru o vizită la salon. Soluția rămâne online-ul

Apropo.ro / 04.02.2021, 14:59
Femeia modernă și bărbatul grăbit caută soluții pentru o vizită la salon. Soluția rămâne online-ul

În zilele noastre am redefinit mai tot ce însemna cotidianul, viața obișnuită a omului simplu. Ne bazăm pe online și pe tehnologii diverse pentru a ne face viața mai ușoară. Avem frigidere ce au comenzi vocale și inteligență artificială la îndemână. Avem online-ul ca soluție pentru aproape orice și de ceva vreme inclusiv programările la salon pot fi realizate astfel.

Veți spune că nu e nimic nou, dat fiind că mai toate saloanele de beauty și înfrumusețare au acum o pagină de prezentare, un site sau cel puțin un landing page. Însă mai mult decât atât, contează și ce funcții permit astfel de pagini. Cu o perspectivă ceva mai vastă despre cum să pui online-ul în slujba ta, o platformă pe numele său Stailer vine să ne demonstreze că da, este mai simplu online.

Site-ul Stailer este relativ recent și a cunoscut un succes maxim. La lansare se axa doar pe salonele de beauty din Cluj Napoca. Câteva luni mai târziu regăsim în cadrul acesteia opțiunea de a ne programa la saloane disponibile în Timișoara, Iași sau Oradea.

Femeia modernă și bărbatul mereu grăbit

Ne adaptăm din mers la tot ce se întâmplă, iar în contextul actual totul este pe repede înainte. Preferăm tot ce este rapid, dar nu uităm de calitate, avem așteptări ca mai toate tipurile de servicii să dispună și de acces rapid, de aplicație dedicată și să putem comanda, seta, programa sau anula o rezervare oricând. Viața modernă este fără limite, nu-i așa?

Ei bine și în ceea ce privește programările la saloanele de înfrumusețare este acum posibil ca totul să fie mai rapid și mai simplu. O platformă de acest gen este Stailer, unde doritorii pot găsi în timp util un salon din oraș. Principiul este unul foarte simplu și se referă la posibilitatea de a seta rapid toate preferințele: dată, ora programării, tipul de serviciu, poate chiar și salonul ori stilistul dorit. Alții însă găsesc această metodă tocmai optimă pentru a află despre un specialist a cărui servicii le dorește.

Căci femeia modernă este foarte activă, carieristă convinsă, este multitasking și are nevoie de soluții adaptate ritmului său de viață iar bărbatul  modern este  cam pe aceeași lungime de undă. Vedem moda actuală a bărbilor, adică bărbații care au setat o nouă tipologie. Masculinitatea etalată prin barbă bine întreținută. Și da, spunem bine că trebuie întreținută, căci barber shop-urile nu degeaba sunt pline de produse pentru barbă.

Întreținerea presupune un întreg ritual și produse profesionale, dar și efectul este unul wow. Un bărbat atent la aspectul său va prefera să meargă la salon pentru a întreține barba în fiecare lună. Și va putea face asta mai ușor cu Stailer. Asta pentru că setează din 3 mișcări datele, își setează și reminder dacă dorește, ține evidență zilelor în care merge la salon și repetă povestea oricând. Poate face asta în drum spre job, când este la metrou, în pauza de cafea sau în orice moment din zi sau din noapte.

Era telefoanelor, în căutarea de lista saloanelor unde te poti pensa in Iasi sau căutatul agitat în pagini aurii sunt vremuri apuse. Acum totul este online, confirmat pe loc.