Femeie fotografiată nascând pe un trotuar

De: Gabriela Voicu / 27.05.2013, 15:05
O femeie din SUA a născut o fetiță pe trotuarul de lângă un spital, după ce bebelușul nu a mai avut "răbdare" să ajungă în sala de operații.

O femeie din America a născut o fetiță pe un trotuar de lângă un spital, după ce bebelușul nu a mai avut „răbdare” pentru a intra în sala de operație. Ineditul moment a fost surprins de un fotograf, care a postat povestea pe blogul personal.

Amy Beth Cavaretta, lângă spital

Amy Beth Cavaretta era în drum spre spitalul din orașul Boca Raton, Florida, unde urma să nască al doilea copil, când a fost nevoită se oprească într-un scaun cu rotile, aflat pe trotuarul spitalului, după ce nașterea a început mai devreme, potrivit Daily Mail.

Fotograful Emily Robinson, care a surprins momentul, a postat imaginile pe blogul său. Femeia gravidă a folosit un scaun cu rotile drept masă de naștere, fiind acompaniată de o moașă și de soțul ei, tatăl copilului.

Amy Beth Cavaretta a născut

Întreaga naștere a durat doar un minut, și prima naștere a femeii fiind ușoară. Ambii părinți sunt și ei fotografi.

„A fost prima oară când am văzut o mamă care să intre în spital ținându-și bebelușul nou-născut în brațe. A fost cea mai rapidă, incredibilă, frumoasă și sălbatică naștere pe care am avut plăcerea să o văd”, a scris fotograful pe blogul ei.