“Femeie în înfruntarea destinului”, din 27 august la Happy Channel

De: Cristiana Trifu / 22.08.2018, 11:21
“Femeie în înfruntarea destinului”, din 27 august la Happy Channel
Din 27 august, “Femeie în înfruntarea destinului” se va regăsi în grila postului de televiziune Happy Channel. Serialul o prezintă pe îndrăgita actriţă din Turcia - Özge Özpirinçci într-o poveste impresionantă, care scoate la iveală forţa nebănuită pe care reuşeşte să o aibă femeia atunci când este vorba de viaţa ei şi a copiilor săi.

Lansat pe 27 iunie la Antena 1, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” îşi continuă povestea începând de săptămâna viitoare la postul de televiziune Happy Channel. Din 27 august, de luni până joi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmări câte două episoade ale serialului, care a câştigat premiul la categoria “Cea mai bună dramă internaţională”, decernarea trofeului urmând să aibă loc, în octombrie 2018, când se va desfăşura o nouă ediţie Tokyo International Drama Festival.

Realizat anul trecut în Turcia, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” urmăreşte povestea de viaţă a lui Bahar. Özge Özpirinçci, protagonista producţiei, a mărturisit că femeile puternice pe care le-a cunoscut de-a lungul timpului au ajutat-o să se inspire pentru a da viaţă personajului său. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui şi a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia şi traiul greu. Viaţa i se schimbă în momentul în care îl întâlneşte pe Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk), alături de care cunoaşte adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătoreşte cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinţi. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare.

Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supravieţuire şi încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii,  băieţelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), şi fiica ei – Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), care are şapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbeşte în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceştia să păstreze vie amintirea tatălului lor. După o absenţă de 20 de ani, mama lui Bahar – Hatice Sarikadi(Bennu Yildirimlar), revine în viaţa acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize. Distribuţia producţiei este completată de actorii Seray Kaya, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman. 
Din 27 august, de luni până joi, între orele 20.00 – 22.00, “Femeie în înfruntarea destinului” se vede la Happy Channel.