Femeile, ceva mai frumoase, chirurgii plasticieni, mai bogați

Apropo.ro / 09.01.2005, 19:07
Femeile, ceva mai frumoase, chirurgii plasticieni, mai bogați
Pentru tot mai mulți dintre romani, frumusețea a devenit o investiție. Prin urmare, chirurgia plastica nu mai este doar un subiect preluat din revistele pentru fotomodele. Cateva sute de mii de euro, aparatura medicala de ultima ora, personal calificat și servicii la

Pentru tot mai mulți dintre romani, frumusețea a devenit o investiție. Prin urmare, chirurgia plastica nu mai este doar un subiect preluat din revistele pentru fotomodele. Cateva sute de mii de euro, aparatura medicala de ultima ora, personal calificat și servicii la standarde europene sunt startul unui business de milioane.

Clinica „Prof. Dr. Toma T. Mugea” (Medestet), prima clinica particulara de chirurgie estetica deschisa în Romania, a fost înființata în 1993 și a funcționat timp de cateva luni în Capitala. În 1995, fondatorul și directorul sau a hotarat sa o mute la Cluj, unde a fost inaugurata în 1997.

Înainte de amenajarea clinicii, pe locul actualului sediu din Cluj-Napoca, funcționa o hala de producție, iar acolo unde astazi se afla blocul operator era un bar de noapte.

„Medestet este o dovada ca frumusețea femeii poate fi pusa în valoare și în alt fel”, spune Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea.

Dana Ciriperu, Alina Pahoncia – ZF Transilvania

Tags: