Femeile de afaceri au făcut cel mai bun deal la „Bravo, România!” şi merg în finală

De: Nicoleta Nicolae / 23.05.2016, 13:11
Femeile de afaceri au făcut cel mai bun deal la „Bravo, România!” şi merg în finală
„Ladies First” nu e doar o expresie, ci o echipă senzaţională. Femeile de afaceri de la BWFR – Business women forum Romania au lăsat publicul fără cuvinte duminică seara la „Bravo, România!”.

Pline de încredere, cu multe ore de repetiţii la activ, acestea au prezentat în faţa juriului un număr spectaculos, din care nu a lipsit nici Liviu Vârciu – ce-i drept sub formă de fotografie în mărime naturală, număr care le-a propulsat direct în finala emisiunii.

Deşi au un program foarte aglomerat, timp de o săptămână doamnele de la BWFR au urmat un program strict de repetiţii, s-au pregătit la muzică şi dans şi au dat tot ce au putut pentru ca visul lor să meargă mai departe: ajutorul pe care vor să-l aducă celor 30 de copii ai Asociaţiei Copiilor cu sindrom Down din Capitală. Uşor nu a fost, dar doamnele sunt bătăioase şi nu se sperie de greu. Chiar dacă scena aduce şi multe emoţii, fiecare dintre membrele echipei s-a implicat trup şi suflet pentru acţiunea umanitară în care cred cu tărie, iar numărul lor l-a avut în centrul atenţiei chiar şi pe Liviu Vârciu, pe care una dintre ele l-a şi sărutat.

Juraţii au fost mai mult decât încântaţi de această reprezentaţie, Mirabela le-a felicitat şi a apreciat faptul că femeile ştiu să fie la putere, iar Liviu Vârciu nu a mai putut decât să le spună „felicitări, doamnelor!”. Echipa BWFR – Business women forum Romania e în culmea fericirii pentru că îşi duc acum în finala show-ului de la Antena 1 cauza pentru care luptă: Asociaţia copiilor cu sindrom Down din Bucureşti, care îşi doreşte să ofere acestora o gamă largă de activităţi – de la ludoterapie, la ergoterapie sau logopedie – pentru integrarea în societate a acestor copii.