Femeile fierbinţi ale lui Nicolaescu: Mihaela Rădulescu, Jojo, Ilena Lazariuc, Daniela Nane. Goale de dragul artei! – FOTO

De: Cătălina Matei / 07.03.2017, 10:51
Femeile fierbinţi ale lui Nicolaescu: Mihaela Rădulescu, Jojo, Ilena Lazariuc, Daniela Nane. Goale de dragul artei! - FOTO
Cine a reuşit să le dezbrace pe Jojo şi Ileana Lazariuc, să o filmeze fără lenjerie intimă pe Simona Pătruleasa sau să o arunce într-un râu îngheţat pe Mihaela Rădulescu?

Este vorba, bineînţeles, de regizorul Sergiu Nicolaescu, în filmele căruia, de-a lungul anilor, au evoluat numai femei una şi una.

Simona Pătruleasa, fără chiloţi în „Supravieţuitorul”

Vedeta Kanal D a avut o fulminantă dar scurtă carieră în cinematografie graţie regizorului. Aceasta a jucat rolul Miss Europa în „Supravieţuitorul”, iar rochia diafană pe care a purtat-o s-ar fi văzut rău cu lenjerie intimă pe dedesubt, aşa că…
Mai mult, Simona Pătruleasa a fost prima opţiune pentru rolul Reginei Maria în docu-drama lui Nicolaescu, „Carol”, fiind dispusă să-şi schimbe culoarea părului şi a ochilor, cu ajutorul lentilelor de contact, pentru o asemănarea mai mare cu celebrul personaj. Din păcate, rolul a fost distribuit altcuiva: actriţei Andreea Şofron.

Jojo a făcut un interesant joc de „Poker”

Cătălina Grama, alias Jojo, a avut rolul unei iubite de senator în filmul lui Nicolaescu, iar gurile rele susţin că scenele nud cu aceasta sunt cele mai reuşite. Nicolaescu spune despre Jojo: „Jojo a fost o surpriză plăcută. I-am spus ce să facă, ce şmecherii să facă ca să nu se vadă nimic din corp, dar totuşi să se vadă, mai ales sânii – care sunt frumoşi”.

Mihaela Rădulescu a debutat în „15”
Pentru „15”, unul dintre filmele sale despre revoluţie, Nicolaescu a văzut-o pe Mihaela Rădulescu în rolul unei muncitoare şi nu a menajat-o sub nicio formă, cel puţin din punct de vedere fizic. „N-am să uit multă vreme că într-o noapte de februarie, la 3 grade, a trebuit să mă arunc în apa aproape îngheţată a Begăi, sa înot câţiva metri şi să mai şi spun câte ceva. Am scăpat cu viaţă, nici n-am răcit şi nici n-am căpătat vreo boală de piele de la apa mizerabilă în care a trebuit să intrăm cu totul…”, a declarat atunci Mihaela Rădulescu.

Ioana Moldovan a fost iubita Prinţului

Ioana Moldovan a avut rolul principal atât în „Orient Express”, unde este iubita din tinereţe a prinţului – interpretat, bineînţeles, de Sergiu Nicolaescu – dar şi în „15”. Pentru că în acest film este o femeie însărcinată, actriţa a fost nevoită să se îngraşe mai mult de 10 kilograme.

Ileana Lazariuc s-a dezbrăcat de tot 

Ileana Lazariuc a debutat şi ea graţie lui Nicolaescu, în rolul Zaradei din „Supravieţuitorul”, pentru care a trebuit să filmeze nud.
„Atunci când am fost chemată la casting şi mi s-a spus despre ce este vorba n-am ezitat nici măcar o secondă. Aş fi fost nebună să refuz acest rol, iar dacă domnul Nicolaescu m-ar solicita pentru un alt film, aş accepta imediat”, declara la acea vreme Ileana Lazariuc.

Daniela Nane, prima Miss România după decembrie 1989, a fost distribuită în două filme ale lui Nicolaescu, „15” şi „Orient Express”. Actriţa i-a mai dat replica lui Nicolaescu şi în coproducţia româno-franceză „Un om grăbit”, cu Anthony Delon în rolul principal.

Citeşte şi despre cele mai sexy „comuniste” din cinematografia românească.