Femeile sunt atrase de bărbații cu chitară?

De: Mihaela Enache / 18.09.2013, 13:15
Femeile sunt atrase de bărbații cu chitară?
Mulți cred că femeile se îndrăgostesc de bărbații care au un job stabil, dar un nou sondaj arată că acestea găsesc bărbații care cântă la chitară mai atrăgători.

Aparent, bărbații care știu să cânte la chitară reprezintă o atracție instant pentru femei, care a fost considerată mai importantă decât salariul, locul de muncă și hobby-urile interesante.

Site-ul de dating Lovestruck.com a efectuat acest studiu. 62% dintre membrii acestui site a declarat că găsesc un bărbat care cântă la chitară mai atrăgător decât cei care nu au nici o aptitudine muzicală. Aproximativ 46% dintre persoanele chestionate au susținut că un bărbat care cântă la chitară ar putea fi grijuliu, sentimental și creativ, calități foarte bine clasate într-o relație.

37% dintre femeile respondenți au presupus că ar fi romantic să le fie cântată o serenadă de cineva cu fler muzical și 39% au spus că dacă un bărbat ar ști să cânte la chitară, ar fi mai iertătoare cu faptul că acel bărbat poate nu arată atât de bine.

„Eu antrenez regulat oameni pentru a le îmbunătăți abilitățile lor în abordarea femeilor; un bărbat care este pasionat de ceva în viața lui, în afară de obținerea unei prietene, este imediat mai atractiv”, a declarat expertul în întâlniri, Hayley Quinn.

„În ceea ce privește chitara – gândește-te ceea ce comunică. Datorită tuturor cântăreților cunoscuți, de la Mick Jagger la John Mayer (care cântă la instrumente cu coarde), chitara simbolizează că un bărbat este senzual, creativ și alte femei sunt atrase de el”, a adăugat ea.