Femeile, testate dacă își trădează partenerii

Apropo.ro / 22.02.2012, 17:46
Femeile, testate dacă își trădează partenerii
Luăm cunoștință de o nouă meserie bine plătită: cea de maestru seducător.

Se pare că bărbații sunt dispuși să plătească sume frumușele pentru a afla dacă partenera de viață are relații extraconjugale. În acest caz, barbatul care se simte trădat sau vrea să verifice acest fapt angajează un „specialist” care să verifice povestea.

Gelozia „îi împinge” să trimită un bărbat seducător pe urmele iubitei, să adune probe că ea îl trădează. Este ceva diferit față de ce face un detectiv particular.

Seducătorul din povestea noastră este angajat special să flirteze cu femeia suspectată că ar înșela.

Omul care face aceste lucruri posibile este Jack Knowles, cunoscut drept tânărul Englishman. A lucrat cu foarte mulți bărbați până acum, de toate vârstele, și a reușit să strângă o mică avere.

Barbatul angajat își exersează tehnicile de mare seducător asupra femeilor în cauză. Dacă ele răspund avansurilor acestora, iubitul este imediat înștiințat și relația este dizolvată. Dacă, în schimb, femeia îl respinge pe bărbatul-macho, atunci este cât se poate de clar că este de încredere și că relația poate evolua mai departe.

Cearta in cuplu

Acest lucru i s-a înâmplat și lui Jack, în timpul facultății. S-a despărțit de iubita lui, după 2 ani de relație. Credea că este sufletul-pereche pentru el, dar nu a fost să fie așa.

La ceva timp după această întâmplare, pe când era într-un bar, a fost abordat de către un alt client al barului care i-a cerut clar și răspicat să îl ajute într-o problemă conjugală.

Acesta credea că totul este pierdut între ei, iar Jack putea să joace acest rol de cuceritor cu iubita lui. A fost plătit cu 150 de dolari pentru această mișcare.

Aflându-se amândoi cam în aceeași situație, Jack a acceptat să îl ajute. Din nefericire, partenera respectivului l-a respins pe omul nostru, Jack, care le-a salvat relația celor doi.

După acest caz, Jack a avut un moment de sclipire și a văzut oportunitatea unei afaceri bănoase. În decembrie 2009 a realizat un site, și-a făcut reclamă, iar clienții nu au întârziat să apară.

Acum, nici nu mai are nevoie de reclamă, căci îl știe prea multă lume.

De-a lungul timpului, Jack a cunoscut multe tipuri de oameni, de cupluri, trădări și iubiri absolute. A fost solicitat chiar și de lesbiene sau gay. Dacă pe unele le consideră prea ciudate, le refuză.

Prietenele pe care le-a avut până acum nu au fost geloase, ele îi înteleg meseria, plus că le-ar putea „verifica” la orice oră.

Jack spreă că va întâlni și marea lui dragoste, căci nu și-a pierdut speranța, deși a văzut în jurul său multe decepții în amor.