Femeile vor brațe ca ale lui Michelle Obama

De: Gabriela Voicu / 30.04.2013, 13:00
Femeile vor brațe ca ale lui Michelle Obama
Americancele, din ce în ce mai interesate de operații estetice, le cer mai nou medicilor brațe ca ale Primei Doamne, Michelle Obama.

După ce buzele Angelinei Jolie și posteriorul Pippei Middleton le-au inspirat pe femei să își facă operații estetice pentru a arăta ca idolii favoriți, americancele le cer mai nou medicilor brațe ca ale Primei Doamne, Michelle Obama.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Tot mai mulți americani sunt dispuși să înfrunte bisturiul, visând să aibă brațe ca ale lui Michelle Obama, a anunțat Asociația chirurgilor plasticieni, precizând că numărul intervențiilor chirurgicale la nivelul brațelor a crescut cu peste 4.000% din anul 2000.

Numărul intervențiilor chirurgicale la brațe, de liposucție sau lifting, a crescut cu 4.378% din anul 2000, numărul femeilor operate ajungând, în 2012, la 15.000, potrivit unui raport întocmit de Asociația americană a chirurgicilor plasticieni (ASPS).

Michelle Obama

Un sondaj ale acestei asociații relevă că femeile americane admiră și brațele cu musculatură bine definită ale actrițelor Jennifer Aniston, Jessica Biel și Demi Moore.

Costul unei operații de liposucție în New York variază între 6.000 $ și 10.000 $, iar un lifting pentru brațe costă între 9.000 $ și 12.000 $ și nu sunt acoperite de asigurarea medicală.