Femme Fatale

Apropo.ro / 10.01.2008, 11:00
Femme Fatale
Toamna lui 2007 in viziunea caselor de moda Valentino, Gucci si Cavalli a fost bogata in culoare: buze rosii, gene bine definite...

Toamna lui 2007 in viziunea caselor de moda Valentino, Gucci si Cavalli a fost bogata in culoare: buze rosii, gene bine definite si o serie de perfectiuni complexe.

Cavalli a readus anii ’40 cand masculinitatea era introdusa in viata femeii prin stilul western.

Veronica Lake a fost un model reprezentativ pentru aceasta perioada si nu doar pentru trendul tunsorii "peekaboo" dar si pentru ca a uluit publicul cu pronuntatul, glossy-ul machiaj folosit.

Cine nu si-ar fi dorit sa aibe acel look de zeita hollywoodian precum Veronica Lake, Rita Hayworth, Ava Gardner? Chiar si in zilele de astazi vedetele incearca acel trend, fie si in videoclipuri sau in afara scenei, vedete precum Scarlett Johansson in "The Black Dahlia" sau "The Good German". Tinuta a fost reusita in "The Good German", va amintiti de Cate Blanchet cu buzele rosii, chiar daca filmul era filmat alb-negru.

Keira Nightley se va folosi de acest trend in ultimul ei film "Atonement". Cu o asa tinuta analizata ai impresia ca nimic nu se misca, totul pare sculptatat chiar daca buzele au rosul pasiunii, iar ochii sunt scosi in evidenta cu eyeliner, totul este invaluit de mister.