Ferește-te de acest păianjen! Te poate UCIDE

De: Gabriela Voicu / 25.11.2012, 19:00
Ferește-te de acest păianjen! Te poate UCIDE
O britanică a fost la un pas să rămână fără un braț după ce un păianjen de casă a mușcat-o în somn.

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost la un pas de moarte din cauza unui păianjen de casă, aparent inofensiv.

Insecta a mușcat-o pe Natalie Hemme când dormea în casa ei din Wallington, Surrey. Ulterior, mână britanicei s-a umflat foarte mult, iar fluxul sanguin din braț a fost complet blocat. În cele din urmă, brațul s-a infectat, iar medicii au luat în considerare varianta amputării.

„A fost o adevărată agonie. Am avut noroc că am supraviețuit. Te aștepți să pățești așa ceva în Australia, nu aici”, a declarat Natalie.

Natalie Hemme

Problemele au apărut în luna februarie a acestui an. Într-o zi, după ce s-a trezit, Natalie a văzut un semn roșu pe încheietura brațului stâng. Când a observat că mână i se umflă, ea s-a dus la medic, unde i-au fost prescrise paracetamol și antibiotice.

Femeia a urmat tratamentul, însă după câteva zile a început să vomite o substanță verde și nu se mai putea ridica din pat. Brațul i se infectase, iar mușchii și nervii începeau să cedeze pe rând.

Inițial medicii au vrut să îi tăie brațul pentru a-i salva viața, dar, la insistențele lui Natalie, ei au reușit să elimine țesutul infectat și să-l reconstruiască folosind o grefe din picior.

A petrecut 3 săptămâni în spital și s-a reîntors la lucru, însă cicatricea imensă de pe braț îi va aminti mereu de întâmplarea neplăcută.

Natalie spune că acum doarme doar cu fereastra închisă și că verifică patul de fiecare dată înainte de a se așeza pe el.