Fergie a ajuns de nerecunoscut

Apropo.ro / 05.05.2013, 08:00
Fergie a ajuns de nerecunoscut
Artista în vârstă de 38 de ani nu mai are nimic din femeia sexy de odinioară şi chiar a ajuns de nerecunoscut.


Fergie se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară vara aceasta. Cântăreaţa şi soţul ei, actorul Josh Duhamel, se pare că vor avea un băieţel chiar dacă cei doi nu au confirmat încă sexul copilului.

Însă, într-un interviu, Josh a lăsat să se înţeleagă că va fi tată de băiat. ”Îţi dai seama că cel mic o să cadă şi o să se lovească la cap. Şi o să facă o grămadă de lucruri de genul ăsta. Pentru mine asta o să fie cea mai grea misiune”, a spus el.

Însă partea mai puţin plăcută pentru Fergie sunt kilogramele în plus adunate în număr mare în timpul sarcinii. Până să rămână însărcinată, Fergie avea un corp bine întreţinut, avand grijă mereu să-şi păstreze look-ul fresh, deşi trecuse de 30 de ani.

La un moment dat, artista a apelat la o firmă de catering care să-i livreze mâncare pregătită special pentru ea. Obsedată de silueta ei, Fergie a declarat: “Nu sunt slabă-băţ. Dar vreau să am grijă de mine şi să mă asigur că sunt sănătoasă”. Rămâne de văzut cât de repede o să revină artista la silueta de altădată.

Foto Hepta