Fericire maximă! Alexandra Dinu a dat lovitura! – FOTO

De: Cătălina Matei / 28.07.2016, 11:06
Fericire maximă! Alexandra Dinu a dat lovitura! - FOTO
Actriţa română Alexandra Dinu, fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu, va juca alături de Pierce Brosnan şi Dave Bautista în filmul ”Final Score”, o dramă inspirată din universul fotbalului profesionist.

Filmările vor începe pe 8 august, la Londra, pe faimosul stadion Upton Park, deţinut de clubul de fotbal West Ham United din Premier League. Echipa de fotbal a fost de acord să-şi mute antrenamentele pe Olympic Stadium din East London pe toată durata turnării filmului.

Cum arată acum Mario, fiul Alexandrei Dinu şi al lui Adrian Mutu!

Regizorul filmului este Scott Mann, iar scenariul este conceput de fraţii Lynch şi de Jonathan Frank. Filmul va fi despre un grup de criminali înarmaţi care ocupă stadionul în timpul unui eveniment sportiv şi cer recompensă pentru eliberarea ostaticilor. Un fost soldat îşi foloseşte abilităţile de militar pentru a salva stadionul cu o capacitate de 35,000 de persoane, dintre care una este fiica unui foarte bun prieten al său care murise.

Alexandra Dinu, în cea mai perversă scenă!

Pierce Brosnan, în vârstă de 63 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză s-a remarcat în ultimii ani în producţii aparţinând unor genuri diverse, precum filmul de acţiune „Cascada Seraphim”, musicalul „Mamma Mia” şi thrillerul politic „Marioneta/ The Ghost Writer”, regizat de Roman Polanski.

Alexandra Dinu, topless! FOTO incendiare

Foto Facebook